Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M37 jak tym grać?

dragon1107

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam M37 i kupiłem je by zarabiac kase na IS bo KW-1S nie zarabia zbyt szybko,ale jak narazie tym zarabiam góra 3k-4k na runde i tylko 150-200 doswiadczenia jak wygramy. Mam na tym to szybsza hubice , lepsze gaski i nie wiem jak tym grac moze trzeba kupic to radio za 5600. Chce jak najszybcjei zdobyc M7 Priest. Jak tym grać?

Opublikowano

Odblokuj wszystko bo to podstawa. Jak czolg stoi bokiem to celuj mu w wiezyczke a jak przodem to celuj ze tak napisze w tyl. Wtedy zadajesz najwieksze dmg.

Pamietaj o zgraniu celownika.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ok chyba jednak narazie radio sobie daruje bo wraz z e wzrostem um. radiowca zaczoł sie zasieg zwiekszac i jest wystarczający .Ale jest troche mało celne.

Opublikowano

Za 6 zł premium na 1 dzień bodajże.

Jak możesz zarabiać 200 expa za wygraną i do 5k kasy?!

Ja mam w nim tylko haubice ulepszoną , a za wygraną zarabiam max 600 expa bez premki i bez x2 a kasy to 15k przeciętnie!.

Po prostu staraj sie przetrwać, skupiaj celownik, chowaj sie, przemieszczaj i powinno być dobrze.

Opublikowano

I jeszcze jedna uwaga..

Jak ty ledwo co utrzymujesz KW-1S i nie umiesz nim grać.. (bo to widać 200 exp-a na wygraną rundę to tak jakbyś tylko stał w miejscu.. używasz bota czy co ??)

.. to zastanów się czy utrzymasz IS-a ?? Czy będzie opłacało ci się go kupować.

Zadaj sobie pytanie.. Czy te czołgi są dla ciebie odpowiednie ?? Może wolisz artylerie ?? Może medy czy czołgi lekkie ??

Jeśli nie umiesz poradzić sobie z obecnym pancerzem.. wybierz drugą linie sowieckich czołgów ciężkich, zaczynając od T150.

Przemyśl to. Postaraj się trochę i spróbuj wycisnąć więcej exp-a i kasy na bitwie. Może się nauczysz grać tego typu czołgami.

Myślę, że pomogłem. Pozdrawiam! ;D

x

Opublikowano

Nie KW-1S zarabia sporo exp. i jak słaba bitwa to 1k kredytów zostaje (jak spudłuje pare razy) jak dobra to 8-10k zostaje ale art jest też dobra do zarabiania tak czytałem tu na forum i myśle że nastepna bedzie juz wiecej zarabiać. Juz tylko 6500exp do M7 P. :)

Opublikowano
KW-1S nie zarabia zbyt szybko

co bzdury

jak gralem KW-1S to po odliczeniu kosztow zostawala mi zazwyczaj ok 10k

poczytaj poradniki bo wychodzi na to ze nie umiesz narazie grac

860331433165800174608.png

Opublikowano

Nie KW-1S zarabia sporo exp. i jak słaba bitwa to 1k kredytów zostaje (jak spudłuje pare razy) jak dobra to 8-10k zostaje ale art jest też dobra do zarabiania tak czytałem tu na forum i myśle że nastepna bedzie juz wiecej zarabiać. Juz tylko 6500exp do M7 P. :)

M7 Priest i M41 sa swietne do zarabiania jezeli zastosujesz sie do moich rad ktore wyzej napisalem.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...