Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać na Topa

KubeN5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2.png

Posiadam: xxx IP

Zależy mi na: dobrym dmg, dużo killach, funnie, dobrym 1vs1 i 5vs5

Preferuję: Myślę nad Udyrem i Warwickiem. Proszę coś o nich opisać i jakie wy picki polecacie ?

Opublikowano

Ww - rzadko schodzi z lini przez jego b. dobry lifesteal.

Udyr - bardzo fajny champ ale dopiero gdy go ogarniesz, według mnie jest to jeden z nielicznych championów który poprostu musisz pograć te parę czy i go tak jak wspomniałem " ogarnąć "

A ja Ci polecam:

irelia - wbudowane lifesteal, doskok, ulti AoE, slow,stun - bardzo fajny champ ;)

Opublikowano

A jeśli chodzi o tę dwójkę na solo topa, to który będzie lepszy ? (WW mnie trochę nudzi bo atakuje tylko z Q i Ult jak minie CD...;x )

Opublikowano

Myślę, że Yorick nie będzie zły.

Ma świetny harras, niezły susstain na lini, mało kto go countruje.

Opublikowano

Yorick , kennen najlepsze solo topy ;] Riven i lee sin najlepsi są w jungli, ale nieraz też chodzę nimi na topa gdy jest kontra (np. zawsze niszczę akali bo lee sin ma to podglądanie a riven obszarowe skille i ulti, wiec w zasłonie dymnej sobie nie zniknie :P) ale na kennena i yoricka nie ma mocnych, tym harrasem nie dają last hitować minionów i trzeba kampic przy wiezy ;]

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Yorick, nie ma na niego dobrej kontry, dobry sustain, harras. Moim zdaniem jedna z najlepszych postaci na topa.

lol.. prawda, na yoricka nie ma zbyt wielu kontr ale cho gath to taka postać z którą yorick nie ma w ogóle życia na linii.

więc ja polecam cho

+ kontra na większość solo toperów

+ AoE silence

+ slow

+ knockup

+ dobry farmer

+ dobra inicjacja

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

Yoric ?

Ssie ostro mane mu, ale przyjemnie nim się gra.

Ale ja Ci polecam jaxa pod towerem stun hehe wieża pomaga i jedziesz sam ew. czy tam stun > w > q i samo jedzie ;)

Różnie z nim na topie bywa, ale jak ktoś umie nim grać to nie problem dla niegoa trudny wcale nie jest.

1346022155-U721189.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...