Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pz38nA

Perex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi sie nim fajnie grało.ale ja bym nie szedl w pz4 bo mu usuna w paczu 8.0 dzialo to najlepsze 75mm

lwpiej isc i pz3/4.jest szybszy i dzialo ma nawet fajne.

sig2@502663720-0RbIT@eu@2@0@11111111111111@1111111111111@00101@pl@0.png
Opublikowano

postaraj sie wykryc jak najwiecej czolgo zanim ktorys cie zdejmie na strzala

niestety ta pz prawie zawsze losuje na tiery ktorych nawet od tylu nie przebije

860331433165800174608.png

Opublikowano

Kurde, jak przesiadłem się z Pz38nA na Pz IV to się zawiodłem. Chciałem wrócić do 38nA! Wspaniale mi się nim grało. Niszczyłem czołgi nawet z 6 tieru. Tylko jak jesteś noobem to ten czołg będzie dla ciebie niczym. Jedź zygzakiem jak ktoś w ciebie celuje, jeździć na zwiad, bo za to też exp leci, i szczyp w dupę* czołgi wolniejsze od ciebie.

* Bij w tył czołgu, bo tam jest cieńszy pancerz.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Ten czołg do jedno wielkie dno! Na żadnym się tak nie męczyłem. Działko dosłownie niczego nie przebijało, zwrotny niby jest, ale T-50 nie dorównuje. Ja nim jechał do bazy wroga, wykrywałem ich, a jak chciałem uciekać z powrotem to i tak mnie zabijali.

Opublikowano

ja powiem ze jak sie umie grac to kazdy czolg cisnie, reszta to upodobanie...

a 38na powiem ze to jest pro czolg

scout sredni - wolno sie obraca ale barzo maly jest i szybki

jak sie trafi na szczyt albo maks 6 tier to idzie wyciac mnostwo przeciwnikow

robilem pz 4 na kaske i sie zawiodlem ...

nie dosc ze bedzie (raczej) nerf (pz4 bedzie gorsza od 3/4 @@@ tak to jest fakt bo bedzie to samo ale o nie bo wolniejsza / pz wiekszy ale i tak kadlubek nie chroni jedyne co bylo to wieza i dzialo a nie bedzie wiec drugi najlepszy czolg (bez premium) do kaski zostanie znerfiony...)

jedyne szczescie ze kw-1 nie jest az taki suaby

[ale to nei to co kiedys :) bo byl kw w teamie vs no kw i byl win ;D]

i tera pewnie tak bedzie znowu bo pz 4 juz nie bedzie zagrazala

co do tematu jak robisz na kase czolg to nie rob...

a jak chcesz dobic np do mausa albo tigera p to pospiesz sie przed 8.0 do vk

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pz38nA to hardkorowy koksu. Jak zakupiłem lepszy silnik i gąski to się dziwiłem, czemu nikt nie chce tego czołgu jako scout. Top armata wymiata. ściąga prawie wszystko (problemy mogą być z rodziną KW). Co do pz4 nie wiem czemu tak na niego narzekacie. Czołg w miarę, a czasem lepiej zagrać dla odmiany medem (preferuję Heave tanki). Jak zakupiłem armate 75mm to czułem się jak w bajce, w 80% przebija wszystko co bylo na mojej drodze. Dodatkowo zawdzięczam temu czołgu moich pierwszych 5 fragów (potem KW zagrałem i zdobyłem 6 fragów xD). Ogólnie na początku pz4 najlepiej kupić lepszą armatę bo ta pierwsza jest chujowa. W pz4 wkurwia mnie to, że jadę nim dużo wolniej niż kw1-s...

Opublikowano

nom... Zresztą jak ktoś chce go szybko przejść na PzIV to wiadomo jak to jest...

PS. Co to za amator napisał że usuwają działo z PzIV w 8.0 ? Czy to prawda ?

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

jeśli NA jest dla ciebie złe graj amx40 on jest super ok 14-18 na godzinę działo przebija wszystkie 1 tiery SZOK 2 niektóre ale co tam lepiej narzekać na fajny czołg. W sumie możemy ponarzekać na t95 jest wolne wolno się obraca... Według mnie trzeba patrzeć na plusy czołgu a nie na minusy...

Opublikowano

A jak już wrzuci, to frajda jest niezwykła jak się umie grać, zresztą, w wyższych tierach też się trzeba nauczyć. :) I nic nie przeszkadza.

Opublikowano

Według mnie nim się gra jak medem nie jak lekkim :)

Za malo zwrotny jak na tego meda i za slabe dzialko ma moim zdaniem.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...