Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Problem Combat Arms

mateusz2173

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio przeniosłem się na combata i mam problem.

Otóż gra załącza mi się 10-15 minut (to jak ludzik biega) Nigdy wcześniej tak nie miałem

Wątpie żeby to była wina komputera bo gdy mam świeżo przeinstalowany windows wszystko chodzi normalni dopiero z tydzień po przeinstalacji katastrofa ;/

Prosze o pomocEdit@Mam 2GB ramuI zauważył straszne skoki procesora gdy włącza sie combat (do 100%)

Opublikowano

Nie rozumiem bo przedtem mi normalnie działało i teraz gdy znowu przeniosłem się na combata taka katastrofa ;(

Windows XP SP2 32Bit, Procesor Celeron 3.06, 2gb Ram, Karta graficzna Radeon 9600Pro

Opublikowano

Odinstaluj zbędne programy, powyłączaj je na czas gry ew. możesz jak ci to nic nie grozi zrobić formata.

Opublikowano

Tez tak mialem powylaczaj wszytkie programy restart kompa jak nie pomoze reinstal ca jak nie to format to jest wina kompa;)

Nie miales tak nigdy bo nie miales moze nawlaczane i zainstalowane tyle programow ;p

A wiesz jak to jest zawsze tam jakis wirusik itp.

Kompa trzeba formatowac ;)...

Opublikowano

Nexon teraz narzuca tyle tych eventów i nie potrzebnych broni że głowa boli... To może być z ich strony. Znajomi ze słabymi PC też tyle czekają na załadowanie.

Opublikowano

Tylko, że on nie ma słabego PC i nie każdemu się tak ładuje. Moim zdaniem to wina któregoś podzespołu. Sprawdź czy ci się nie przegrzewa procesor albo zasilacz, w ogóle sprawdź czy w zasilaczu kręci ci się wentylatorek kiedy grasz w wymagające gry (Crysis 2).

Opublikowano

Odkopuje temat ponieważ 8 dni po przeinstalowaniu windowsa problem pojawił się znowu ;[

Czekam na odpowiedzi

Lista programów

http://naforum.zapodaj.net/b360dda4d188.gif.html

Opublikowano

Zal kurwa czy wszytko musi byc zaliczane do spamu juz mam 10 % za byle gowno bo kurwa podziekowalem koledze albo odpowidzialem mu na jego pytanie ...

Banda idiotow..

Opublikowano

Zal kurwa czy wszytko musi byc zaliczane do spamu juz mam 10 % za byle gowno bo kurwa podziekowalem koledze albo odpowidzialem mu na jego pytanie ...

Banda idiotow..

Regulamin się kłania + wypowiedź na" poziomie". Gratulacje

@top

mateusz2173

Podaj parametry drewniaka

9368_gold.png

Opublikowano

Up@

Windows XP Service Pack 2

Procesor Celeron 3.06

Karta graficzna Radeon 9600 pro (124mb)

2GB ramu

8 dni po przeinstalacji zaczął sie ten problem do teraz było ok

Prosze o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...