Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ghost Recon Online nie mogę wejść do gry

Havaii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam taki mały problem z grą GRO ogólnie mówiąc gdy chcę wejść do gry to ciągle mi się pokazuje coś takiego :

Unable to connect server
. Nie wiem dlaczego mi się takie coś pokazuje i to jest ciągle gdy chce wejść wcześniej normalnie mogłem wejść a teraz już nie. Wyłączałem avasta gdy włączałem grę ale to nic nie daje. Za pomoc lajki

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Chyba cie zmartwie. Są 2 powody. Drugi bardziej "okrutny" :D.

1. Problem u nich z serverkiem albo coś

2. Twoja wina(kompa lub czegoś innego). Musisz jeszcze raz zainstalować gierke :unsure:

Opublikowano

Chyba cie zmartwie. Są 2 powody. Drugi bardziej "okrutny" :D.

1. Problem u nich z serverkiem albo coś

2. Twoja wina(kompa lub czegoś innego). Musisz jeszcze raz zainstalować gierke :unsure:

To dziwne. Ponieważ od czasu zainstalowania GRO wg nic nie ściągałem żadnych Hacków ETC. Jestem w trakcie instalacji gry zobaczę czy coś to da i napiszę

@Edit

Gdy chce wejsc na ich stronkę to mi pisze takie coś:

Item has already been added. Key in dictionary: '__utma' Key being added: '__utma'

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

To samo mam, ale za 1 razem udało się zagrać... Może wina zapory?

Na pewno nie. Bo wszystko wyłączyłem Avasta itd.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

mam ten sam problem i ta sama sytuacja. Wczoraj jeszcze grałem z 5 razy ;D A dzisiaj mam to :c

Wiecei jak temu zaradzić ?

skpUo.png

Opublikowano

mam ten sam problem i ta sama sytuacja. Wczoraj jeszcze grałem z 5 razy ;D A dzisiaj mam to :c

Wiecei jak temu zaradzić ?

Też nie możesz wejść na ich stronę internetową? to znaczy że to przez nich nie przez nas. Musimy poczekać

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Też nie możesz wejść na ich stronę internetową? to znaczy że to przez nich nie przez nas. Musimy poczekać

mam takie cus ;p

FITmc.png

skpUo.png

Opublikowano

mam takie cus ;p

FITmc.png

Też takie coś mam właśnie

Kilka możliwość, które to powoduje:

1.Zablokowana możliwość gry dla Polaków.

2.Zbyt słaby serwer GRO.

3.Słaby internet.

Lub mogą coś robić bo nie wieże że to przeze mnie gdyż ja mam szybki internet. a co do 1. to na pewno to nie to. Może jakaś konserwacja itd.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

ale kumplowi działa a nam nie;/ Nie wiem co robią. ;C

Da ktos link do pobrania ? Czyli klikam i pobieram ;P Nie do stronki bo mi nie czyta dokładnie.

skpUo.png

Opublikowano

ale kumplowi działa a nam nie;/ Nie wiem co robią. ;C

Da ktos link do pobrania ? Czyli klikam i pobieram ;P Nie do stronki bo mi nie czyta dokładnie.

Niestety najprawdopodobniej jest tylko i wyłącznie przes stronke internetową Ubisoft. No chyba że twój kumpel ci zgra na pendrive to wtedy.

@Edit

Tak. 100 odpowiedzi w dziale Ghost Recon Online ^^

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Ok, nic nie robiłem i jakos działa stronka (grę usunąłem wczoraj), pobieram jeszcze raz i dam edita ; P

Ja tak samo pobieram na nowo itd. Stronka już ładnie działa pewnie jakaś konserwacja

@TOP

Problem rozwiązany można zamknąć

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...