Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Trundle

RapidoTT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam pytanie czemu nikt nie gra trundlem.? przynajmniej ja ani razu nie widziałem go,może z botami jak zaczynałem grę 0o.

Drugie pytanie czy mogę użyć teleportu i następnie zhoni?

nie chce sprawdzic bo fail złapie jeszcze nie będzie działać D:

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

Po 1 tak samo nie wiem.

Szczerze ?

Raz w życiu widziałem jak ktoś nim grał..jedna (moim zdaniem) z zapomnianych postaci w lolu.Wczoraj patrzyłem po skillach i nie jest taki zły wcale.

Wykradanie Hp, spowalnianie, ult zmniejszenie pancerza..taki support bardziej.

Co do 2 co to jest

zhoni?

Jeżeli chodzi o klepsydre to raczej można tak.

Jbc. mam po polsku lol'a więc mogłem nie załapać xD

1346022155-U721189.png

Opublikowano

tak klepsydra też mam po polsku ale nie którzy mają po angielsku napisałem żeby można było się domyślić ;]

On jest pod jungle ;] ale nie widzialem go w grze ani razu ,to musi byc jakas kontra specjalna ;d

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

Nie jest to zbyt dobra postać, niby kontra na leesina ale w ostatnie grze i tak go cisnąłęm a było to hoho z 3 miechy temu, x090 ma rację trochę zapomniana postać

Opublikowano

Po 1 tak samo nie wiem.

Szczerze ?

Raz w życiu widziałem jak ktoś nim grał..jedna (moim zdaniem) z zapomnianych postaci w lolu.Wczoraj patrzyłem po skillach i nie jest taki zły wcale.

Wykradanie Hp, spowalnianie, ult zmniejszenie pancerza..taki support bardziej.

Co do 2 co to jest

Jeżeli chodzi o klepsydre to raczej można tak.

Jbc. mam po polsku lol'a więc mogłem nie załapać xD

Nie żadna zapomniana postać !

na Solo topie counter na dużo champów !

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Trundlem gra się w jungli, jest to bardzo mocny pick, no ale jak widać gracze wolą grać innymi postaciami.

Co do drugiego pytania to wątpię żeby działało, jak żyjesz zhoni to przerwie ci się tp.

Opublikowano

Trudne jeszcze kiedyś będzie grany. Po prostu ludzie grają tylko tym, co ostatnio było grane na jakiś turniejach/mistrzostwach.

Sam Trundle bardzo ładne gankuje i ma spory dmg w early. Na solo topie też daje radę. W late trochę wysiada.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano
Nie żadna zapomniana postać !

Yhy..to czemu nikt praktycznie tym nie gra hmm.. ?

Po prostu ludziom się nie podobają trolle

Może ten 1 skin odstarasza xD ?

Moim zdaniem jakiś dziki on jest, aż specjalnie przetestuje go i chętnie się wypowiem.

1346022155-U721189.png

Opublikowano

On jest najzwyczajniej nudnym pickiem, sam w sobie nie jest nawet taki zły, wina nie leży w liczbach ani w mechanice, a w animacjach! Tak, w animacjach, które są za wolne np. Q przy wyższym as ugryzienie przeprowadzane jest zbyt wolno i okres między nim, a normalnym aa jest dłuższy niż między zwykłymi aa. Tak samo klocek, podczas stawiania go, Trundle zatrzymuje się, na chwile, ale zatrzymuje co może być tragiczne w skutkach podczas pogoni. (Np. jak przeciwnik ma jakiegoś dasha). Ogólnie też ma trochę cięższą jungle, po jej reworku dłużej się nim czyści małe campy (niema problemu z większymi, ale w "nowej" jungli skupia się głównie na małych obozach) jednak to nie robi aż takich problemów jak te animacje. Jak dla mnie, jeśli tego nie zmienią to gracze nie wrócą do grania nim.

Opublikowano

Lol to źle że nim nie grają? Grałeś nim? Wiesz jakie te ścierwo jest op?

Jak dla mnie to dobrze że nim nie grają...

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...