Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Vlad Gp Fiora Kata Ezre

RuSt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc witam :>

katarina - bardzo dobre ulti, ostatnio widywana w jungli. Jednak na trochę wyższym poziomie rzadko kto nią gra ponieważ jej ult zostaje momentalnie przerwane a bez niego nie robi nic.

gp - jeden z moich mainów, idealny solotop, bardzo dobre late. W jungli mniej go lubię ale często go widuję.

Fiora - glass canon. Bardzo według mnie op postać, bardzo dobra do jungli, doskok, AoE ult, kosmiczny dmg. Jednak łatwo ją skontrować na topie.

Vladimir - tu się nie wypowiem, nie grałem nim wiele razy.

Ezreal - ap/ad Jednak większość wybiera ad. Ostatnio w nowej mecie tylko on i corki zostaja pickowani na ważnych turniejach, pewnie ze względu na jego mobilność i łatwe pozycjonowanie. No ale do rzeczy, bardzo dobry escape, ult AoE, w late całkiem całkiem. ;)

Mam nadzieję że pomogłem

Opublikowano

O i takie odpowiedzi chcialbym dostawac ;) Dostajesz lajka za odpowiedz

Prosze o wiecaj takich odpowiedzi

chce wiecej

Opublikowano

Szybkie kille powiadasz.

Według mnie najlepszą opcją jest Ezreal.

Wbudowany flash dobry do ucieczki i gonienia, niezły harras, globalne ulti.

Najlepiej go budować pod AD, chociaż ja lubię się nim również bawić pod AP, ponieważ wali więcej z ulti, e i w.

Opublikowano

Vladimir - dobry escape, świetny na solo jak i na mida, świetny harras i sustain.

Gankplank - całkiem niezły offtank na topa dzięki swoim pomarańczkom zapewniającym mu dobry sustain jak i możliwość usunięcia efektów CC, dobre global ulti którym nie raz pomożesz drużynie.

Fiora - grałem nią może z 15 razy i jakoś nie powala, jak nie złapiesz feeda to jesteś useless. Papierek bez escape mechanizmu poza dashem do wrogich minionów lub stworów w jungli.

Katarina - ostatnio dość często widuję na normalach, ulti łatwe do skontrowania, dobre shunpo do stealowania, brak many. Na rankedach nie ma dla niej miejsca. Jeden stun czy knockup i tyle z jej ulta.

Ezreal - jeden z najlepszych ad carry, wbudowany mechanizm ucieczki, globalne ulti z całkiem sporym dmg, skillshoty wymagające wprawy. W następnym patchu dostaje buffa i będzie jeszcze bardziej zajebisty :D

Z tych postaci które wymieniłeś to polecam Ci ezreala.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

Ezreal - jeden z najlepszych ad carry, wbudowany mechanizm ucieczki, globalne ulti z całkiem sporym dmg, skillshoty wymagające wprawy. W następnym patchu dostaje buffa i będzie jeszcze bardziej zajebisty :D

Z tych postaci które wymieniłeś to polecam Ci ezreala.

jakiego bufaa??

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Mniejsze uzycie many z "Q" i zwiekszone przeliczniki ap

@Topic

Polecam Fiore właśnie gralem z kolegą 3 mecze pod rząd miał nią staty boskie! Yorick, nasus ani shen go nie mogli ubić na solo topie. Ten trzeci meczyk troszke gorzej ale i tak rozwalal 1 vs 1 na feedowanego ezreala

@UP

Szybszy ;p

Opublikowano

Polecam Eza oczywiście łatwa farma, dobry escape, skillshooty, mobilny, globalne ulti, wszystkie skille atakujące, świetny ad carry, dobry na rankedy :>

zwiększają przeliczniki pod AP i zmniejszają koszty many.

Może w końcu będzie robił coś po AP :D ew. pod małą hybrydę zobaczymy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...