Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]NAT

fg007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Możenie mi wytłumaczyć jak zmienić i sprawdzić status NAT, mam routera - TD-W8901G. Komputer PC.

@

Proszę nie podawać linków do innych stron bo przeczytałem tego dużo i nadal nic...

Opublikowano

fg007 status NAT możesz zobaczyć menu cod'a , a zmienić go możesz poprzez przekierowanie portów , lub ich z resetowanie

Opublikowano

Dzięki zaid. Satus NAT otwarty i nadal nie mogę być hostem chociaż komp mam bardzo dobry a internet 2megabity/sekundę (czy jakoś tak, nie jestem dobry w informatyce).

@

Gdziem może leżeć problem?

Opublikowano

Jak zmienic NAT na otwarty jak to zrobic? mogę Prosic o link? albo filmik instruktażowy? Chciałbym byc hostem a mam NAT średni i jak zmienic na otwarty?

Jak przekierować te porty albo je zresetowac?

Opublikowano

Tutaj masz poradnik dla twojego modelu routera:

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/TP-Link/TD-W8901G/Call_of_Duty_-_Modern_Warfare_3.htm

Opublikowano

NAT'u ze średniego na otwarty nie zmienisz, masz za niski upload by uciągnąć odpowiednią ilość ludzi będąc hostem. U mnie z uploadem ~41KB/s mogę co najwyżej na zwykłym Deatmatch'u (4-8 graczy) hostować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...