Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] marihuana

ZaklinaczDeszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy wiemy o czy jest temat, jeśli chodzi o mod`a o nicku "marihuana" który jest spalony do granic możliwości, wali więcej % niż jest w mocnej wódzie za byle gówno, przykłady ?? Wypowiedzcie się na ten temat. A teraz do osoby której dotyczy ten temat, myślisz, że jesteś fajny bo napiszesz takie coś ?? http://desmond.image...jpg&res=landing akurat od nas zależy kto będzie modem w NASZYM dziale, gdyby nie my forumowicze, nic tu nie było, czarna dziura. A poza tym liczby mówią same za siebie http://desmond.image...jpg&res=landing 1 osoba na tak :D pewnie to ty byłeś -.-

Mam w dupie % co mi dasz, niech ludzie wiedzą co razem możemy osiągnąć !! ZAMKNIJ SOBIE TEN TEMAT I TAK POWSTANĄ NOWE !!

To nie ludzie powinni obawiać się rządu.

To rząd powinien obawiać się ludu.

PS spróbuj usunąć moją sygnaturę, to totalnie przestanę mieć do ciebie szacunek który i tak jest marny w tej chwili.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Może dawać tyle % ile sobie chce mam go gdzieś . Takiego chu**wego mod'a na żadnym forum nie widziałem .

Opublikowano

ja dostałem % za to że pochwaliłem kolege za program a powód że post bez sensu... Daje komuś nadzieje że robi coś dobrze i jeszce dostaje %..

Opublikowano

Niestety tak to potem wychodzi, jak są równi i równiejsi. Miał być zakaz powrotów do teamu i dotyczyło to "każdego". Niestety jak widać jest inaczej.

Poczekamy, aż awansuje Anonymous. :)

PS. Ze mną chyba nie było tak źle, co? :D

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Jestem za też za byle gówno procenty dostawałem i sie uzbierało 26% ! Ogólnie Coming tak rozdawał i marihuana. Ale coming chociaż ogarniał ten burdel.

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

Napiszę tak

macie jakieś skargi na mnie proszę bardzo piszcie je na pw do gm/adminów

Antix czy rmcf tego samego dnia odpisują na pw

A tym razem obrazy nie było więc polecą same %...

Takimi tematami na pewno nie zbijesz warnów

zamykam i zaraz nagrodzę :)

a jeszcze coś :)

sygn nie może żaden modek zmieniać...

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...