Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Gotówka i reputacja

Syrians

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Często po ukończeniu wyścigu, pisze mi, że dostałem 0 gotówki i 0 reputacji, mimo to, dostaję oby dwa, dobrze, ale przez to nie mam możliwości wyboru karty....czym to jest spowodowane?

Opublikowano

Cześć. Często po ukończeniu wyścigu, pisze mi, że dostałem 0 gotówki i 0 reputacji, mimo to, dostaję oby dwa, dobrze, ale przez to nie mam możliwości wyboru karty....czym to jest spowodowane?

Jest to bug, ale mozliwe ze tez jak tak Ci sie dzieje tzn ze cos wygrales, jakas czesc mechaniczna lub wizualna :) Pozdro

xfz40l.jpg

Opublikowano

tak jak inni Ci napisali ;) nowe bugi po nowej aktualizacji... denerwujące , ja mam to głównie po sprintach , np. na torach zawsze dostaję , oprócz tego zauważyłem , żę gdy od razu po zakończeniu wcisnę "dalej" to dostaję kasę i wybieram kartę ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

ten bug już jest spory czas. Przed wprowadzonymi aktualizacjami dosyć często się pojawiał.

nafson_gameplay.png
Opublikowano

To nic dostajesz wszystko co trzeba zobacz na stan gotówki przed kliknięciem dalej. ;)

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Dobra, dzięki Panowie. Nieciekawa sytuacja, z kart często coś ciekawego można wyciągnąć, a tak klapa...

No przecież ci napisaliśmy że nie klapa ... I tak ciekawe rzeczy lecą nawet jak nie masz wyboru szyby, koła itp

Opublikowano

Sprawdzałem właśnie magazyn i mam to co wylosowałem osobiście...

no bo ogólnie to rzadko lecą części... Ale próbuje ci wytłumaczyć że nawet jak nie będziesz miał wyboru to nic stracone... Trzeba sprawdzać magazyn :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...