Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy się opłaca

sauron987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam zamiar kupić sb bf3 ale nei wiem czy sie opłaca

i szlyszalem ze zrypany pomysl jest z tym origin czy jakos tak ze trzeba sie najpierw zalogowac na jakimś programie i dopiero można graqc w singla lub w sieci może ktos mi wyjaśnić jak to jest z tym bf czy nie wywalę kasy w bloto

Opublikowano

Konto Origin i EA to jedno i to samo. Origin to program, przez który uruchamiasz grę. Nic więcej. Oczywiście, że się opłaca.

Pozwoliłem sobie edytować nazwę tematu, gdyż "info" mi tu kompletnie nie pasuje.

Opublikowano

Zależnie od osobistych preferencji. Oba tytuły zasługują na uwagę, jednak zakupu BF3 nie będziesz żałował. Spędzisz przy nim wiele godzin o ile Twój komputer spełnia wymagania.

Opublikowano

Zakupiłem BF'a 3 i MW 3... W MW 3 mam przegrane mniej niż godzinę. BF mi o wiele bardziej przypadł do gustu. Lepsza grafika, fajne multi, duże mapy, dużo broni, fajne dodatki...

Tak jak Googlus mówi, zależy od osobistych preferencji, lecz ja polecam Ci bardziej BF'a.

Opublikowano

Mówisz raczej o sprzedaży konta Steam ;) Bo Steam'a nie da się sprzedać :3

Mimo to dobry wybór, COD moim zdaniem staje się już nudny ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...