Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]kilka pytań od Nobka

sinet114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie

Mam Kilka pytań odnośnie LOL'a za odp będę +++ Mianowicie

1. Czym jest Elo Hell

2. Czy walki na botach wliczają sie do statystyk w profilu chodzi mi o wygrane zadane straty itp

3. i czy da sie jakoś zmienić widok kamery w grze

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

1. Elo hell to miejsce w którym nasz team jest tak nieogarnięty, że nie damy rady ich wycarrować. Chodzi oczywiście o rozgrywki rankingowe.

2. Nope

3. Nope

Opublikowano

1. Jest to niskie elo, z którego niby nie można wyjść. Gracze tak sobie usprawiedliwiają, dlaczego spadli tak nisko, nie chcąc przyjąć do wiadomości, że są po prostu słabi.

2. Nie

3. Nie

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

1. Jest to niskie elo, z którego niby nie można wyjść. Gracze tak sobie usprawiedliwiają, dlaczego spadli tak nisko, nie chcąc przyjąć do wiadomości, że są po prostu słabi.

2. Nie

3. Nie

Siej tą propagandę że każdą grę da sie wycarrować a wszyscy mówiący że elo hell istnieje to słabi gracze. Jeżeli koleś z 2000 wygranymi na normalach i ok 500 rankedów siedzi w elo 900 i przegrywa ze statami 20/x/xx jest słaby to ja nie mam pytań. Na takim elo niektórym ludziom po prostu nie zależy i trollują, feedują nie mówiąc już o troll pickach albo braku supporta w drużynie.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

Co do 3. To możesz zmienić tylko na ''Kamerę Zamkniętą'' (spacja) i kamera jest tylko na postaci i nie możesz ruszać kamerą

1.To Elo Hell to gracze którzy spadli na niski poziom NIBY nie da się z tego wyjść ale to nie prawda

2.Nie

Opublikowano

add @up lub naciskajac Y mozesz ta kamere utrzymywac przez caly czas ale watpie zeby ktos tak gral :]

1.elo hell to niskie elo kiedy dobry gracz ma male elo przez slabych graczy w jego teamie jak np moj kumpel ktory nie moze wyjsc z elo hell bo caly czas na dobrych statach ma po 5 przegranych dziennie... jak grac rankedy to trzeba zaczac wygrywac na poczatku kiedy to elo wzrasta o okolo 30 bo potem po 10-15 to cale nic i jest strasznie ciezko wyjsc z elo hella ;p

2. nie bo bylo by to za latwe, proponuje na poczatek grac na botki a potem juz na wiekszym lvlu jak 6-7 isc na pvp lub boty zaawansowane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...