Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[hack] Tibia Generator Pkt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jestem nowym uzytkownikiem forum i przybywam zeby sie was spytac, czy istnieje taki HACK, Cheat lub inny program do robienia takiego czegos;p

Chodzi o to iż chcialbym punkty na pewnym serwerze w tibi, lecz nie mam skad wziac sms, i chcialbym za darmo takowe punkty, daloby rade tak je zdobyc? Jezeli tak to piszcie

Dziekuje i pozdrawiam

Opublikowano

@Up kur.. jak nie wiesz o co chodzi to się nie udzielaj..

Po prostu gra kolega na otsei jakimś nie podam nazwy bo pewnie warn, są rzeczy w IS. Np za sms 30 zl masz punktów 1600 a tyle brakuje Ci do full eq do bycia kozakiem i chce jakoś je zdobyć tylko nie można wysłać smsa, zrobić przelewu z poczty czy użyc paypala...

@Up jaki sens miałoby dodawanie itemów do IS za kase skoro można byłoby wypełniać ankiety? myśl człowieku, OTS musi jakoś zarabiać.. Pewien ots na starcie w tydzień zarobił 10 tyś zł. z Is i miał na 3msc. opłatę

przykładowym otsserwerem na którym grałem i kupowałem rzeczy to był np noobwar lub karamy war :0....

@Do autora nie ma, chyba że się włamiesz.

Opublikowano

A mozecie podac wskazówki jak sie wlamac na taki serwer, do takiego serwera?

Otóz znalem takiego typka, gralem z nim w gildi, kiedy jakis ots starwoal, dodawal sobie 100k punktów i zawsze all mieli full eq, dodawal sobie ST i nie tylko, on sie tak włamywal na ten serwer?

Acha a do wlamu serwera potrzeba jakis programow?

Opublikowano

@Up jaki sens miałoby dodawanie itemów do IS za kase skoro można byłoby wypełniać ankiety? myśl człowieku, OTS musi jakoś zarabiać..

Nie wiem czy wiesz ale kasę z ankiet dostaje serwer, nie dzieci z Etiopii czy biedne pieski z schroniska.

A mozecie podac wskazówki jak sie wlamac na taki serwer, do takiego serwera?

Otóz znalem takiego typka, gralem z nim w gildi, kiedy jakis ots starwoal, dodawal sobie 100k punktów i zawsze all mieli full eq, dodawal sobie ST i nie tylko, on sie tak włamywal na ten serwer?

Acha a do wlamu serwera potrzeba jakis programow?

Tak potrzeba mózg.exe i IQ+100.exe

Mam lepszy pomysł, może od razu podaj nam nick a my Ci wszystko nabijemy...

@Ah, nie przeczytałem ostatniego posta (był na 2 stronie) i ktoś już użył mojego pomysłu :F

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...