Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Design Centaur podczas MHH

ByczekXde

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm w sumie to się opłaca nawet 10% hp+ serce 20% + profil 50k hp + bostery 20% na hp =

10% więcej hp + serce 20% + profil pilota 50k hp+2 bostery 20% =306.000+50%=

306.000+153.000=459000 hp

na golcu

Jeśli to dobrze policzyłem to golec ma prawie tyle hp co citadela ;D

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

@2up powiem Ci tak. Za tą cene to się opłaca. Jak by to było za 250k uri, to chyba nikt by tego nie kupił. Założę się, że początkujący gracze, którzy wydają kasę na tą grę kupią to. Lecz czyste hp to dla mnie gówno. Lepiej mieć ten za 250k uri, bo są przydatne umki.

@up ale jak ma dużo osłon, to jest strasznie wolna.

Opublikowano

No tak ale za nim Kronosa złoże to wiesz gram na nowym końcie zeta zrobiona 1 część do kronosa ale specjalnie 5 lambd nie będę składał lepiej by było epsilony przynajmniej możesz lf-4 trafić

co do desing z kronsa to dobra rzecz to tak ja byś miał serce ;D

Minus tych Wrót to

-5 lambd lepiej by było epsilonów dać 9 przynajmniej z 5-6 by były lf-4

-Delta po co to dawali lepiej było dać 2 zety zamiast delty ( te wrota to chyba tylko dla kółka nad rangom )

-kappa hmm tutaj to sam nie wiem herkules się przyda tak jak havok prędzej czy później tutaj to nie wiem co myśleć

Plus tych wrót

+Alfa to i tak się skład

+Beta to tak samo

+Gama też

A CO DO NAGRODY TO SIĘ NAWET OPŁACA

Nagroda za ukończenie:

25 000 Uridium.

25 000 Amunicji laserowej typu UCB-100.

5 000 Amunicji laserowej typu RSB-75.

500 Rakiet typu UBR-100.

450 000 Punktów Poważania.

12 000 000 Punktów Doświadczenia.

10 Kluczy do skrzyń Piratów.

15 dysków CDD.

+ Jeszcze ta korona i desing to dopiero rarytas ;D

Szansa na otrzymanie designu Saturn dla statku Goliath, który daje dodatkowe 20% więcej punktów życia Myślę że trochę pomogłem

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

@up. Powiem Ci tak. Jakby dali tyle zet i epsilonów jak Ty mówisz, to dla nich by to nie było opłacalne, bo chodź oni mało nie zarabiają na tej grze, to chcą wszystko wyciągnąć od gracza. Za łatwo im by było dać tyle epsilonów, żeby potem każdy latał z full lf4.

Co do desingu. Myślę, że szansa jest nawet nawet. Ale mnie jakoś 20% hp nie powala. Bym musiał wszystko inne zrobić pod hp, żeby trochę przytrzymywać. A jak to się mówi.... coś za coś. Tym hp np mogę stracić cenny atak lub osłonę. Więc moim zdaniem to jest raczej desing który przyda się podczas uciekania, albo podczas bicia przy wrotach.

Opublikowano

W czasach gdzie 95% os ma cme, wg. mnie jest to b. dobry dres.

Opublikowano

Macie jakieś info, czy można go wylosować ze skrzynek piratów tak jak dresy za 250k?

Hmm skoro jest tylko do kupienia na MHH to wątpię że ze skrzynek będzie wpadał .

Opublikowano

Chciałabym Wam zakomunikować, że szansa na otrzymanie designu z Kronosa, a otrzymanie designu z Kronosa to dwie rózne sprawy.

Ja na przykład nie dostałam :)

Pozdrawiam, Katarzyna.

czyli co miałaś na myśli ? :D

Powrót do Darkorbit? Soon.

Opublikowano

Dla mnie raczej ten desting jest nie opłacalny szczerze się zawiodłem:( Gdyby miał jakąś moc fajną to jeszcze a tak to szkoda gadać :( wole te 95k uri wydać na klucze ^^

Opublikowano

@UP ja tez xD a ten jego wygląd jest tragiczny wgl mi się nie podoba ;D i to tylko 10% hp hah xD

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

unikatowy ,ale 10 % hp to nie dużo ... Ale i tak w niego zainwestuję za kilka dni bodajże ,jak wystarczy uri :D

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...