Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]

xRoYx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak wiec chce się dowiedzieć jak mieć "skilla" w cs nie wiem czy mam iść na na "Hama" czy bardziej kampic bo inni ludzie grają że ja wymękam przy tym. ;/ pomocy ; d

Gram w cs juz 2-3lata . ;pp

15wjo00.png

Sygnatura By Subli

Opublikowano

Graj tylko na serwerach only head shot, deathmatch i Team Play.

Nie raszuj, chodź w grupie lub gdzieś przykamp [nie całą rundę].

Strzelaj seriami, pograj trochę z awp, to ci się refleks poprawi i bez trudu dasz radę z broniami o dużym rozrzucie np. ak47.

//Edit

Pograj mixy i zacznij grać na ESL.

Opublikowano

Graj tylko na serwerach only head shot, deathmatch i Team Play.

Nie raszuj, chodź w grupie lub gdzieś przykamp [nie całą rundę].

Strzelaj seriami, pograj trochę z awp, to ci się refleks poprawi i bez trudu dasz radę z broniami o dużym rozrzucie np. ak47.

//Edit

Pograj mixy i zacznij grać na ESL.

Nie zgodzę się z tobą co do gry na only HS, bo później do zabicia przeciwnika na jakimś CW szuka się tylko HS z przyzwyczajenia. Najważniejsza rzecz to grać z głową! Musisz myśleć podczas rozgrywki, a nie latać szukając fraga.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Opanowanie broni to na serwerach DM, GG, FFA.

Opanowanie gry z zespołem to serwery Team Play.

Opanowanie całkowicie wszystkich umiejętności, boroń, granie w TP, sytuacje 1vs X itp. to głównie mixy, cw, versusy.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

dupa maryny, polecam Ci złapać sobie team i ćwiczyć na mixach, tam nauczysz się grać z głową (i o ile masz myślący team) to też tp.

Co do skilla, sam wejdzie.

jebać steam.

Nowicjusz
Opublikowano

Z własnego doświadczenia wiem iż jak chcesz sobie wyrobić skilla to najlepiej zacząć od deathmatchu.

Nie musisz czekać aż się odradzasz tylko cały czas grasz.

Team play w następnej kolejności bo się uczysz grać w zespole.

Mixy napierać jeśli jest możliwość zagrać.

Ważne też jest by mieć dobry cfg który jest zrobiony specjalnie na twój komp, twoje łącze internetowe.

Obserwuj jak ludzie grają na danej mapie. Znajomość mapy też jest ważne bo wiesz gdzie skanować, gdzie lecieć.

Reszta od ciebie zależy czy sobie wyrobisz skilla szybko czy wolno. Nie radzę zaczynać od jakiś cheatów. Zaczniesz ze wspomagaczami grać to coraz ciężej będzie potem bez.

Opublikowano

Ja na poczatek gralem na deathruna, zeby oswoic sie z gra :D (Tak serio gralem na deathrunie na poczatku, kolega mi mowil ze fajne i mi sie spodobalo), potem jak juz ogarnialem gierke, wiedzialem w co o niej chodzi itp. to gralem na CoD. Tam, nauczylem sie strzelac z roznych broni i zabijac innych, mocniejszych nawet przeciwnikow i celowac w glowe. Potem gralem juz na DM'ach, cwiczylem ogolną gre. A teraz, gram sobie na roznych serwerach, raz only dust2, raz team play i nawet ogarniam gre.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Ja się nauczyłem walić head shot'y na aim bocie :D

Co do tematu... strzelaj seriami , celuj w okolice głowy , kamp ale nie przez całą mapę.

||OFICJALNY SPAMER MPCFORUM||

"Mam szacunek dla uczciwych , mam pogardę dla fałszywych".

"Twoja krytyka , mnie nie dotyka:)".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...