Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Osób do prywatnego serwera metin2 .

auditek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam jedną / dwie osoby które się znają na tworzeniu serwera jak nikt inny , są godne zaufania oraz spotkanie poza światem wirtualnym nie sprawiło by to im problemu . Chciał bym "odrestaurować" tą wspaniała grę jaką jest metin2 oraz na niej zarobić z kimś na spółke . Mam kilka nie złych pomysłów które mogą śmiało walczyć z topowymi serwerami o grono najlepszego ! Niestety jestem ciemny w tych sprawach , dlatego szukam kogoś naprawdę dobrego kto jest pewny w 100% swoich możliwośći . Dodam również że będzie naprawdę sporo roboty przy tym serwerze ( praktycznie wszystko od postaw robione ) dlatego szukam pomocy tutaj ( wytłumaczy mi ktoś wszystko i możemy razem od początku wszystko stawiać :) ) . Oczywiście dedyk to nie problem 50/50 albo przy odrobinie szczęścia znajdziemy jakiegoś sponsora . Chcę zrobić serwer typu hard . Przy okazji dodam że nie zaczniemy robić serwera bez spotkania przy herbacie/piwku , musimy mieć 100% zaufanie do siebie .

Jeżeli kogoś zainteresuje ciężka praca to napisz ( może akurat to nam się uda wybić na numer 1 )

na pw bądź na gg 18457830 . Najlepiej żebyś był z okolic Dolnego Śląska :)

Pozdrawaim :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...