Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dział zbanowani

Dash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałem poruszyć ważną sprawę dotyczącą działu zbanowani. Dzisiaj pewien global moderator (chyba każdy wie o kim mówię) zamiast dostosować się do tego tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/545430-informacja-dotyczaca-dzialu-zbanowani/

wg którego każda osoba nadająca bana ma obowiązek napisać kto dostał, za co dostał i na ile + link do dowodu, jednak dany global napisał "żegnam". Grzecznie zwróciłem uwagę, iż temat nie jest zgodny z ww "instrukcją" że tak powiem. Po 2-3 minutach co widzę? Usunięty post a temat zamknięty. Tak być nie może, jeżeli od użytkowników się wymaga np generatorów tematów to jest co całkiem nie fair. Taki global może mieć na wszystko wywalone? Tak być nie powinno...

Dziękuję za uwagę. Mam nadzieję, że moja pogawędka choć trochę pomoże.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Temat :

http://www.mpcforum.pl/topic/710503-loduwka/

SS nie mam bo normalny człowiek nie robi ss każdego swojego posta.

Opublikowano

No tak, akurat miałem dawac bo sam znalazłem.

No dobrze, to teraz tak:

Skoro w regulaminie tym jest zawarte iż powinnien byc:

- dowód

- nazwa użytkownika

- na ile

RMCF owszem, jest twórcą tego regulaminu oraz Globalem, ale według mnie nie zwalnia go z tego iż powinien stosowac się do tych zasad.

Według mnie RMCF powinien ponieśc surowe konsekwencje bo to już nie pierwsza taka sytuacja.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Hehe kolejny temat o tym jacy źli są xD, nie mam zamiaru tu ich bronić, ale Administracja ma w dupie co robią Global Modzi, więc nie ma sensu zakładania kolejnych takich tematów ;f. Znając życie Admini tutaj nawet nie zaglądają tylko niektórzy Global Modzi ;>

<>

Opublikowano

Nie ma działu do skarg. Dlatego że nie potraficie uszanować tego i w każdym temacie odnośnie skargi na daną osobę obrzucana jest ona mięsem i wyzywania od najgorszych. Skoro nie potraficie po ludzku to nie bd wcale.

Swoje skargi możecie pisać na pw.

Ty jako były moderator powinieneś wiedzieć o tym. Ale cóż, Twoje ego jak widać Cię przerosło i nie wiem co chciałeś udowodnić.

Co do tematu w zbanowanych, link już jest w dodatku to kolejne multi konto użytkownika lexus. A także wystarczy przejrzeć jego zawartość postów by zobaczyć, że to troll i spambot.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Nie ma działu do skarg. Dlatego że nie potraficie uszanować tego i w każdym temacie odnośnie skargi na daną osobę obrzucana jest ona mięsem i wyzywania od najgorszych. Skoro nie potraficie po ludzku to nie bd wcale.

Swoje skargi możecie pisać na pw.

Ty jako były moderator powinieneś wiedzieć o tym. Ale cóż, Twoje ego jak widać Cię przerosło i nie wiem co chciałeś udowodnić.

Co do tematu w zbanowanych, link już jest w dodatku to kolejne multi konto użytkownika lexus. A także wystarczy przejrzeć jego zawartość postów by zobaczyć, że to troll i spambot.

Czy tak nie można było odrazu?

Dziękuję bardzo :)

A co do ego nie sądzę że moje może dorównać Twojemu ;)

(pozwoliłem sobie otworzyć temat w celu dodania tego sprostowania)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...