Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Crash

Jezue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż po zalogowaniu się do Minecrafta wyskakuję mi błąd:

Minecraft has stopped running because it encountered a problem; Failed to start gameThis error has been saved to /home/jezus/.minecraft/crash-reports/crash-2012-08-26_19.18.06-client.txt for your convenience. Please include a copy of this file if you report this crash to anyone.--- BEGIN ERROR REPORT 1acb6d7f --------Generated 26.08.12 19:18- Minecraft Version: 1.3.2- Operating System: Linux (i386) version 3.2.0-29-generic-pae- Java Version: 1.6.0_24, Sun Microsystems Inc.- Java VM Version: OpenJDK Client VM (mixed mode, sharing), Sun Microsystems Inc.- Memory: 456061024 bytes (434 MB) / 518979584 bytes (494 MB) up to 1037959168 bytes (989 MB)- JVM Flags: 2 total; -Xms512m -Xmx1024m- LWJGL: 2.4.2- OpenGL: ~ERROR~ NullPointerException: null- Is Modded: Probably not- Type: Client- Texture Pack: ~ERROR~ NullPointerException: null- Profiler Position: N/A (disabled)[failed to get system properties (java.lang.NullPointerException)]org.lwjgl.LWJGLException: X Error - disp: 0xffffffffb4173eb8 serial: 31 error: BadRequest (invalid request code or no such operation) request_code: 136 minor_code: 14at org.lwjgl.opengl.LinuxDisplay.globalErrorHandler(LinuxDisplay.java:268)at org.lwjgl.opengl.LinuxDisplayPeerInfo.initDefaultPeerInfo(Native Method)at org.lwjgl.opengl.LinuxDisplayPeerInfo.<init>(LinuxDisplayPeerInfo.java:52)at org.lwjgl.opengl.LinuxDisplay.createPeerInfo(LinuxDisplay.java:684)at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:854)at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:784)at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:765)at net.minecraft.client.Minecraft.a(SourceFile:233)at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:516)at java.lang.Thread.run(Thread.java:679)--- END ERROR REPORT 3916bda0 ----------

Mój system to Ubuntu 12.04 LTS

a specyfikacja mojego peceta to

Procesor Intel Pentium 4 3.0 dwa rdzenie

Ram 1.8GB

Karta graficzna Ati Radeon X550

Opublikowano

Mam wersje 7 javy . PePee tylko jest mały problem zanim mi się pojawi menu nawet nie widze napisu Mojang tylko odrazu crash echhh

A Minecraft dobrze zainstalowany bo renstal 8 razy był

A i to wersja jest na Ubuntu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...