Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kupno premium a blokada regionowa

raquo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wie ktoś czy klucz do BF3 Premium z losowego kraju w Europie nie spowoduje blokady konta/blokady gry?

Zamierzam kupić Premium, sprzedający na moje pytanie odpowiedział, że klucz jest legalny... że nie będzie blokady i że pochodzi z Europy, a czasami z Polski.

Jakoś nie jestem przekonany.

Pozdr

:)
Opublikowano

Krążą plotki, ploteczki o banach za RU wersje, za blokady regionalne itd. itp. Jednak nie znam żadnego przypadku, gdzie początkowe podejrzenia o dostaniu bana za pochodzenie klucza okazały się prawdziwe. Wiele osób pisze, że ma za to bana, natomiast po sprawdzeniu okazuje się to kompletną bzdurą. Sam posiadam konto kupione w UK.

Nie spowoduje blokady.

Opublikowano

Jak jest za np. 50zł to nie licz ze to jest pl bo polski po 120 stoi, mi sie udało wyłapać za 100 bylo chyba 25 sztuk wszystkie w 2 dni zeszły.

Jak narazie ruskie kody działają choć ja bym w zyciu nie zapłacił za coś co nie wyszło dla mojego kraju bo juz powtarzałem tu na forum to kilka razy że pamietam kiedys sie wkurzyli i poblokowali wszystkie te rosyjskie kody tylko nie pamietam w jakiej grze bo przecież oni na tym tracą, gdy bardzo to odczują w koncu to zrobią i będzie płacz.Juz lepiej dołożyć te pare dych i kupić pewny polski kod za te 120zł

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...