Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale SE POMOCY WIELKIE!

KsiadzNatanekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałem zagrać w NosTale SE i wzięłem wpisałem w google generator KSSN albo coś podobnego i mi wygenerowało a później wchodze w filmik na yt i jest ostrzeżenie, że to jest jakby kradnięcie tor..żsamości czy jakoś tak i to jest karalne..

TO PRAWDA BO ZEJDE NA ZAWAŁ!?

24yb8uw.jpg
Opublikowano

Generator kssn to fake.

To jest nie legalne i karalne ale nie martw się nikt cię nie złapie ;p

Załóż konto na Yaaho i masz kssn legalne ale rejestracja czasami nie działa ;p

dawaj like.

Evolution to skill97 z 30 multikontami.

Opublikowano

Generator kssn to fake.

To jest nie legalne i karalne ale nie martw się nikt cię nie złapie ;p

Załóż konto na Yaaho i masz kssn legalne ale rejestracja czasami nie działa ;p

dawaj like.

Na serio mnie nikt nie złapie?

Bo tak:

Na youtube się podaje najpierw imie i to kssn a później podaje się e-mail itp ale jak ja podałem kssn i to koreańskie imie to nie miałem następnego etapu i pytanie czy rejestracja dobiegła końca (oby nie ;()?

Jeszcze nie pobrałem clienta i nie grałem ani nic

złamałem prawo?

24yb8uw.jpg
Opublikowano

Tak łamiesz prawo ale pomyśl logicznie myślisz że ktoś specjalnie ci do polski przyjedzie w sprawie gry ? xD

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

Tak łamiesz prawo ale pomyśl logicznie myślisz że ktoś specjalnie ci do polski przyjedzie w sprawie gry ? xD

Nie wiem :D ale się boje.. a jak tak to powie mi ktoś czy mi dużo za to grozi? Rejestracja chyba nie dobiegła końca a jak tak to nie grałem :(

24yb8uw.jpg
Opublikowano

Jakiej gry.... To jest podszywanie. To tak jakbyś w banku wziął kredyt na nieswoje nazwisko kradzionym dowodem....

Ja tam nie obiecuję, że z tego powodu jesteś bezpieczny, bo tak czy siak, jakieś wykroczenie to jest i to dosyć poważne.

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

O boziuu. Też gram na kogoś KSSN i jakoś nic mi się nie dzieje :D Ja bym na twoim miejscu się nie martwił tylko grał bo jeżeli dobrze zrobiłeś reje to ciesz się że masz konto na Nostale SE :) Ja osobiście mam na to "wylane" czy mi coś zrobią czy nie. Wole lvl wbijać zamiast przejmować się koreańczykami czy chinolami czy kim oni tam są.

Opublikowano

@Up

Twój post jest tak niedojrzały. Masz na to wylane? Jeżeli się za to wezną, w co wątpię ale jeżeli to lądujesz w poprawczaku a po 18 masz od roku więzienia. WIęc proszę cię, nie mów bzdur.

jphk7l.jpg

Moje projekty

Opublikowano

boje się! co moge zrobić proszę o pomoc proszę! Nie wiedziałem ze to jjest nielegalne! POMÓŻCIE!

Chwila! Edytowałem teraz ten post.

Poszukałem na necie i pisze, że generatory kssn nei działają a ja takiego użyłem. Mianowicie http://www.kssn.yoyo.pl/ (do admina/gm jak ktoś odpowie to to usune proszę! tylko zeby wiedzieli czego użyłem i za pół godziny usune linki sam :) a jak co to poprostu ktoś se wpisze w google KSSN generator i 1 link :)) to skoro on nie działa to nie złamałem prawa, prawda? bo widzicie na tym filmiku : http://www.youtube.c...h?v=uuZux1je4Rw w minucie 1:46 podaje login/imie i KSSN prawda? i podał i dalej ma w 2:08 formularz nie? no właśnie! a ja po 1:46 wpisałem to KSSN z generatora i kliknąłem dalej czyli to co on i ja tego nie miałem tylko coś po koreańsku i 2 linki. Jak przetłumaczyłem w google to było mnóstwo słowa ślepota WTF o.O czyli ja wnioskuje ,że KSSN był błędny i rejestracja nie powiodła się tak? Czyli nie złamałem prawa? bo to było z generatora i na dodatek chyba błędne o.O w generatorze tworzyłem WŁASNY KSSN (tak mi się wydaje ale na 50% się mylę) czyli ,że nie złamałem prawa, jestem bezpieczny i nic mi nie grozi? PROSZE nigdy nie złamałem prawa, jestem nie pełnoletni i się tym bardzo przejąłem bo naprawde nie wiedziałem ,że to nielegalne :() a jak to jest błędne co mówie (chodź mi sie wydaje ,ze nie )to co moge zrobić?

24yb8uw.jpg
Opublikowano

Tak to oznacza że kssn nie działa ;d

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

Generator kssn ci nic nie zrobi ;d Co innego jakbyś użył czyjegoś kssna

jphk7l.jpg

Moje projekty

Opublikowano

Naprawdę!? JA NIE MOGE JAK WAM DZIĘKUJE! Nie używałem nic oprócz tego generatora i jak się rejestrowałem to nie było 4 kroku (czy tego tam z tym długim formularzem i uzupełnianiem pół) wyglądało to tak zamiast tego

(kropki to kwadraciki) . . . .. . . . . ....................................................

.............................................................................................................. (tu było dużo słowa ślepota)

>(link)

>(link)

i nic dalej nie było :) powie mi ktoś (jak wie) co były te linki? Podejrzewam ,że 1 to strona główna.. ale chce się upewnić ze to nie bylo zadne potwierdzenie rejestracji.. ale raczej nie bo bym musial dac login i haslo i email a nie podawalem nic takiego :)

I nie używałem nic oprócz tego generatora:) Jutro rano usunę linki jak bd jeszcze troche odp. bo chce się upewnić, a po za tym i tak to nie działa :)

OSTATNIE PYTANIE:

Jestem nie pełno letni, boje się łamać prawa : mogę spać spokojnie ? :rolleyes:

24yb8uw.jpg
Opublikowano

Bo KSSN z generatora nie działa ;d

Możesz spać spokojnie. Dopóki nie wziąłeś czyjegoś to jesteś bezpieczny :D Poproś kolegę żeby ci się zarejestrował i będziesz bezpieczny xD

jphk7l.jpg

Moje projekty

Opublikowano

Wiesz co ja juz wykorzystalem z 15 kssn, i jakoś nie jestem ścigany przez wojsko koreańskie. :huh:

Tak więc możesz uzyc czyjegos spokojnie.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Ale tak czy siak jest to nielegalne i jakieś ryzyko jest. Póki co nikt na to nie zwraca uwagi ale za kilka lat, kto wie.

jphk7l.jpg

Moje projekty

Opublikowano

Mi nie chodzi tylko o to, że się boję, poprostu nie lubię łamać prawa. Po 18 roku życia mam zamiar iść do wojska i w jakiś sposób służyć temu nieszęsnemu krajowi. A jak dokończe misję to Policja i emerytura.

:) Ale to was nie interesuje więc:

Wiem, że podawanie KSSN i i nne ,żeczy z nim związane są zabronione ale możesz dać jakąś podpowiedź, żeby uniknąć brania czyjegoś KSSN? Wiem banalne ale chodzi o to, że jestem bardzo zielony w tych sprawach i mógłbym zrobić coś o czym nie mam pojęcia o.O nie piszcie mi przez jakie programy bo jak to łąmie regulamin to spoko napiszcie tylko przez co czyli właśnie : przez związane z tym programy, przez programy np. takie co się pobiera itp. A jeżeli to też łąmie regulamin to nie piszcie :)

Ale jeszcze 1 pytanie: Czy generatory KSSN ONLINE czyli np ten co podałem skoro nie działają są... y.. legalne czy coś w tym stylu? Nie chce iść do Korei północnej pracować i jeść trawę w wieku 15 lat o.O( za 4 miechy 16)

24yb8uw.jpg
Opublikowano

generatory nie dzialaja , chybe ze do shaiy, musisz szukac po koreankich stronach, generatory nie, nie beda cie scigac , jedynia ponoc bana w grze mozna dostac

­

Opublikowano

tak jak up, nie dawaj jakiś polskich nicków typu : ZiomekZpolski bo wtedy banik może być jednak wojsko cię ścigać nie będzie . Ja używałem kssn z listy jakoś nadal jestem z wami, a nie w poprawczaku z dziećmi NeO xD.

To jest wszystko twój wybór ale ja ręcze że raczej nic ci nie będzie

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Ale źle mnie zrozumieliście :D mi chodzi głównie o to ,że mam w du*pie to nostale od tych koreańczyków tylko nie chce skończyć jako nielegalny imigrant :D (Wiem co to imigrant to tylko taki żart ;P)

24yb8uw.jpg
Opublikowano

skoro tak to spokojnie, nie skończysz jak ,, imigrant ''. A jak tak to załatwię ci pracę i dach nad głową u mojej ciotki w stanach ;)

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Ogólnie grałem na koreanie i prawda jest taka że w "teori" jest to sprawdzane i karane , lecz w praktyce w grach ich to nie obchodzi.

Tysiące graczy gra na czyiś kssnach i nikt się tym nie przejmuje :).

Pomogłem? Liczę na +

Opublikowano

Ogólnie grałem na koreanie i prawda jest taka że w "teori" jest to sprawdzane i karane , lecz w praktyce w grach ich to nie obchodzi.

Tysiące graczy gra na czyiś kssnach i nikt się tym nie przejmuje :).

1.W jaki sposób karane? Bo wątpie ,że dają znać rządowi Polskiemu a oni pakują cię za kraty/ do poprawczaka bo musieliby zamknąć 1/4 Polski co jest nie logiczne i nie możliwe.

2.Ukarali kiedyś jakąś osobę?

24yb8uw.jpg
Opublikowano

@Up

1.Zostaniesz poprostu ukarany Banem w grze czyli blokadą konta.Jeśli byś wykorzystał KSSN np. do podpisania umowy to oni(koreańczycy) mają prawo wysłać to do Polskiej policji.

2.Chyba tak , ale żadnych info nie widziałem do tej pory.

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

Zobaczycie, że się za to wezmą i pobanują te konta. Tylko, że co do policji, to nasza polska policja ma problem z odnalezieniem np. skradzionego telefonu, a co dopiero gdyby miała współpracować z Koreańczykami ;p

jphk7l.jpg

Moje projekty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...