Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CHAMP] Fiora vs Talon

byldezpolnocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To według mnie Fiora.

Dobry system z q, jest on dobry do escape jak i do ścigania enemy, dodatkowy speed/attack speed.

Dodatkowy dmg z riposty + absorbuje troszkę dmg.

Wystarczą 2/3 tiamaty i z ulti robisz mordor.

Opublikowano

Obie postacie są słabe w late i obiema będzie ciężko wycarrować gry.

Talon to kontra na mida. Większość postaci ma z nim bardzo ciężko, co pozwala ładnie zgnębić przeciwnika. Survi praktycznie nie posiada, dmg ma całkiem spory.

A Fiora to takie nic. Ogólnie jest teraz rzadko grana, więc ciężko coś o niej powiedzieć. Niby ma ten bardzo duży as, spory dmg, ale to jednak nie to. Jest dużo lepszych picków. Ogólnie Fiorą jedna gra pójdzie Ci bardzo dobrze, a kolejna bardzo źle. Jakaś taka randomowa postać.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Obie te postacie są dziwne coś pomiędzy bruiserem a dps , nie lubie ich. Ale fiora na runach jest piekielnie wkurwiająca w early jak ci wyjedzie ze 100 ataku na 1lv ;] 2x Q i masz pół hp

A za to talon w midgame jest mega jak nastackuje krwiopijca to harras z łańcuchowych zmusza do ciągłego kampienia przy wieży

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Fiora.Nie lami tak jak Talon.Tutaj wiadomo praktycznie co brać hehe.

Jak dobrze wbijesz na TF to Quadra/Penta spokojnie.

Skille świetne z W pod AD,Q taki doskok x2, (i z W taka ochronka zapomniałem dodać), E dodatkowy AS no i ult nie do utrafienia ^^

1346022155-U721189.png

Opublikowano

Ale podałeś chempiony

Talon to mid only mid jest counter pickiem np na kasadina

A Fiora to Solo top jungler więc to są dwa odrębne światy ale ja wybrał bym talona może łatwo dostać się do ad carry i wykluczyć go z tf.

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...