Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niezbyt dobra grafika ?

Taxior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam nowego laptopa ... Chciałem pograć w metina więc pobrałem clienta, zainstalowałem wszystko było ok, ale kiedy wbiłem do wyboru postaci zauważyłem zamazane twarze u sury i wojownika (oO). Nigdy czegoś takiego nie miałem ... Po 2 kiedy wbiłem do gry prawie na środku ekranu mam taki ''pasek'' rozmazanego obrazu ... Tzn że np koleś pisze coś długiego na głównym a ja kawałek tekstu widze rozmazany ... To samo np z rangą ... Mam przyjazny i przy ''rzyja'' mam rozmazane ... Jakieś pomysły co z tym zrobić ? Wiem że to może mały detal ale jednak drażni moje oko ^^ Do tego im bardziej oddalam kamerę od postaci tym bardziej widze piksele ... np w błysku broni/zbroji ale kiedy mam odpalone silne ciało.

Opublikowano

Jak mam je zmienić oO? Nigdy czegoś takiego nie miałem ... Najwyższą rodzielczość mam 1600 na coś tam ale to dlatego bo mam wpięty monitor 22 calowy, ale nie chce na niej grać bo interfejs jest tak malutki że prawie nic nie widze ... Najlepiej gra mi się na 800 na 600... Wole grać na mniejszej rozdzielczości i mieć płynniejszy obraz niż na największej i jej nie mieć ... ;>

Opublikowano

Wejdź na stronę producenta laptopa tam powinny być linki do najnowszych sterowników.

Opublikowano

Masz tak za każdym razem ? Miałem tak czasem jak mi się client rozciągną, ale jak zrestatowałem kompa i włączyłem od nowa clienta to było już dobrze. Jak nie pomoże to graj na full screen i max rozdzielczość.

Opublikowano

Taxior mam taką samą karte graficzną i śmiga bez problemu, także ogarnij sterowniki, albo na serwis :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...