Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro jak sie wymienia ?

synaniemawdomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cchę się wymienić kontami na allegro ale nie wiem o co chodzi w tej wymianie jak się ja przeprowadza i czy jak typ oszuka czy moge cos mu zrobic czy juz konto przepadlo opiszcie mi na czym ta wymiana polega

Opublikowano

jesli wystawil oferte na allegro to powinnienes poczytac regulamin allegro i jakie sa kary jak cie ktos oszuka. Ja kupywalem kiedys yang ale zawsze u tego samego i zaufanego goscia.

Mysle ze pomoglem,

Pozdrawiam

Opublikowano

Z tego co wiem w wypadku oszustwa Allegro pokrywa straty do jakiejś kwoty. Serwis Allegro opiera się tylko na kupnie i sprzedaży, więc jeśli straciłbyś konto przy wymianie raczej nie pokryliby Twoich szkód.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ta cała ochrona w allegro to wielka ściema żeby cokolwiek odzyskać trzeba zgłosić sprawę na policje i musi załączyć się postępowanie i znaleźć winnego wiec przy wszelakich zamianach itp. należy uważać bo po pierwsze to niezgodne z regulaminem allego tam sprzedajesz za pln a nie zamieniasz itp. Pyzatym gro osób ma fałszywe dane w allego szczególnie ci z małą ilością komentarzy (chociaż na pewno nie wszyscy to oszuści ) ale wystarczy godzinę pograć w metina i przekonać się ze polowa ludzi tam chętnie by nas oszukała.

logoooooooo.gif

Zarabiaj 2% od każdego zakupu w programie partnerkim i zbieraj zniżki za Lubie to na facebooku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...