Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] FT czy QR?

natan1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem dzisiaj 12,500nx i mam zamiar użyć 08 gdy będzie 400% exp i gp więcej ale mam pytanie czy kupić miniguna i np medy + warlorda i pójść na nemexisa czy kupić m32 + claymora + crusher ( 25% więcej ammo) i iść na qr. I tutaj pytanie bo nie mogę się zdecydować gdzie lepiej exp pójdzie i gdzie łatwej jest zdobyć kile czy punkty.

Opublikowano

Wedle upodobań tyle powiem.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

i mam zamiar użyć 08 gdy będzie 400% exp i gp więcej

No to polecam zestaw na QR, bo nemexisów będzie Ci baaaaaardzo trudno znaleźć, w końcu to chyba będzie pierwszy raz AŻ 400%, a nawet przy 200% trudno było cokolwiek znaleźć na platinum.

Opublikowano

no mi chodzi zęby ogl więcej gp było bo na nx nie mam zamiaru już kasy wydać wiec bym se kupił za gp itp o exp to za bardzo nie cpt3 starczy :) bo jak elity sie już nie dostaje od majora 2 to dupa :P

Opublikowano

No to polecam zestaw na QR, bo nemexisów będzie Ci baaaaaardzo trudno znaleźć, w końcu to chyba będzie pierwszy raz AŻ 400%, a nawet przy 200% trudno było cokolwiek znaleźć na platinum.

Jak wstanie wcześnie to why not ;d

Lepiej Nemexisy grać..

(Btw.Co to sie dzieje jakieś 400% exp kiedyś żeby wbić majora trzeba było sie ostro wysilic teraz to pikus..)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

No jeśli tak za dobrą grę na FT na Nemesisie masz 1k GP, a na QR trochę więcej ale musisz mieć dużo survków.

Opublikowano

to czyli ft bo tam tak jak był łatwej minigun + medy + warlord starczy?Bo na Ft to tylko trzymasz i celujesz na tego robota a na qr tez trochę łatwiej by było ale dłużej się chyba gra? bo ja tam kiedyś grałem w qr na specu i nie miałem problemu wiec trochę tam się znam jak co zrobić....

Opublikowano

Minigun + Aidy + Warlord i dajesz Nemexisy. A co do elite to kto ci bajeczke naopowiadał, że się nie dostaje?? Dostaje się dalej. Grałem ostatnio z gościem co wbił majora 2 i tez myślałem, że nie ma elite od majora2. I się spytałem czy dostał. Pisał, że tak. Więc nie wierz w bajki. Exp też ci się przyda. ja tam gram QR, bo mam wyposarzenie za GP ponieważ na Nemexisy LVL nie miałem jeszcze, ale tobie polecam Nemexy.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...