Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy warto kupić

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak już każdy wie wakację się kończą moim celem bylo wbicie rangi 1lt i kupna m32. Niestety nie udało mi się tego dokonać z powodu czestych crashy. Mój lv stanoł na 2lt3 (prawie 4 ) i tu pytanie czy warto kupić m32 chcę sie nim troche pobawić na qr do tego dojdzie claymore ponieważ starczy mi jeszcze nx na 2 slot i jak ta broń sprawuje się w eliminacjach? Wiem że kickaja bo spec ale mniejsza o to.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

M32 na QR to naprawde doskonała sprawa do zbijania infectów ;)

Na elimkach różnie może sie okazać że M32 będzie obusiecznym mieczem ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Miniguna mam teraz ale powiem szczerze że nemexis Hq to idealny sposób na wbicie lv ale juz po 10 staje sie to monotonne i nudne PS:Dziś juz pewnie wbije okolo 80 % bo gram nocke z clanem na HQ ...

Opublikowano

Mając prawie 2LT4 nie opłaca się kupować m32 za NX już wolałbym wbić na tych monotonnych FT'kach 1lt i kupić za GP.

Opublikowano

Wiem może i tak ale ja 1lt nie wbije tak prędko nawet grając po 15godzin dziennie ponieważ 5 Hq i ja już jestem znudzony więc zapewne kupie m32. I tak na marginesie już czy warto kupić mp5sd6 ? Grałem nią i podoba mi się ale chce poznać wasze opinie też na pw lub w tym temacie.

Opublikowano

Hmh jak afczyć nie możesz bo Cię lognie :P zanim do dread-a się dojdzie można nabic około 20k pkt to zawsze coś...

Opublikowano
czy warto kupić mp5sd6

Średnio już wolałbym kupić zwykłe P90 lub UMP.

Hmh jak afczyć nie możesz bo Cię lognie

Wystarczy, że zrobisz krok ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...