Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] dot.tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem gdzie napisać temat :) A więc mam stronę www mianowicie freeakcesories.ubf.pl jak się domyślacie z vgh.pl :) I wszedłem na stronę dot.tk i skróć adres url. NIE REJESTROWAŁEM SIĘ!!!

1.Czy nie naruszam jakichś tam praw z regulaminu albo czegoś vgh? Bo na yt jest jak zrobić i też tak robią ale jestem zielony w tych sprawach.

2.Skoro się nie rejestrowałem to pisało, że okres rejestracji domeny to 1-12 miesięcy. Ja ustawiłem na 3 miesiące, znaczy tak było ustawione ;P. I jak ten okres minie to domena znika? Bo się boje ,że jak okres minie to bd musiał zapłacić :(

Moje pytania są podstawą. Niby free ale ja sie boje bo miałem przygodę z "pobieraczkiem" jeżeli nie wiecie o co chodzi to to było w wiadomościach i na 100% jest jeszcze w internecie :)

24yb8uw.jpg
Opublikowano

Wszystko jest darmowe :) mam z 6 domen tam z których nie korzystam i 3 już wygasły a ustawiłem na 12 miesięcy i nie zpłaciłem nic jedynie można zapłacić im tak z samego siebię

NAJLEPSZY SERWER METIN2

Opublikowano

Dziękuje :)

/reklama

Chcesz pobrać cs, minecraft, battle failed i kilka innych popularnych gier ? Wejdź na stronę freeakcesories.tk i kliknij download i wybierz co chcesz pobrać! 100% bez wirusów!

24yb8uw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...