Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T_T

LiżeCyce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdole każdemu odpierdolić kidmoda i chuj wam w dupę. Starajcie się 2 raz kto będzie chciał range do kozakowania to nie założy 2 podania i będziemy wiedzieć kto jaki jest a nie na odpierdol się.

Dzieci wybrali i tak się kurwa dzieje 13 latki na poważnym stanowisku. Bo to nie jest małe forum i nawet w najmniejszym dziale trzeba coś robić

mrigoro czy jak mu tam nawet nie wiem kto to jest i tez chuj mu w dupe,wypierdolic napa. szymek się stara i lubi ta grę i może on być kidmodem a resztę idiotów wypierdolić,bo to jest kurwa mały dział i po chuj na z jakiś 2 kidów,mały ruch jest na razie kurwa.Jprdl Mrigoro czy jakoś temu napowi 2 tuty skopiowane z boarda i w chuj sie cieszy ze ma kida.Gothrain może być wystarczy nam szymek111 i Gothrain a ja to pisze po to kurwa żeby wywalić z stąd tego chuja mjrigo czy jak mu tam kurwa mac!Kurwa kto by nie umiał użyć klawiszów ctrl+c i ctrl+v z boarda na mpc forum i jeszcze zamykać tematy które się nie na dają.Proszę nie zamykać tematu aż do wypowiedzi mjgrigo i zobaczymy jak się wypowie chuj.

Ja bym wolał tak :

Moderator:Szymek111

Kidmoderator:Gothrain

Reszte wypierdolić

Tak i wrzuciliscie to do kosza ale z was sa kozacy boicie się że wam kida odebrą ?

MOJE TUTY KUKUWKA :

JAK ZWIĘKSZYĆ KASE ZA POMOCĄ CHEAT ENGINE KUKUWKA!

http://www.mpcforum....e-darmowa-kasa/

Poka cyce bo wpie*dol beer.png

Opublikowano

Jakby co to nie ja ;/

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...