Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gdzie moje itemy !? :(

TajaRrR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam problem poniewaz od czwartku ( tak wiem ze wtedy jest reset ) nie wylecial mi ani jeden item, poza sila natury ( gram od niedawna ) ale to za osiagniecie....

Wiecie moze co moglo sie stac ? Moze wy tez macie taki problem i jakos to naprawiliscie ?

Prosil bym was o pomoc bo gram w TF2 od niedawna wiec jeszcze tego nie ogarniam, a dziwi mnie to ze innym itemy leca prawie co chwile a mi w ogole....

Z gory dzieki.

ypfjznzpyzvx_t.jpg

Opublikowano

Poczekac ? echh no spoko :) A hmmm jeszcze jedno pytanko.

Czy jak kupie premium to dostane przy zakupie jakiegos itemu w prezecie ( albo cos ) miejsce w bp ? czy bede musial je dokupic ?

ypfjznzpyzvx_t.jpg

Opublikowano

Uffff to dobrze :) aaa czy jak bede mial juz premium to bede mial wiekszy albo lepszy drop ? : 3

ypfjznzpyzvx_t.jpg

Opublikowano

A jeszcze jeszcze jedno (ostatnie juz) pytanie.

Co to jest adres billingowy ? ( wiem ze to glupie :( )

Bo wlasnie mam zamiar premium sobie kupic i nie wiem co to ;/

ypfjznzpyzvx_t.jpg

Opublikowano

Ja też mam ten problem, jakoś od piątku, wypadły mi chyba 4 przedmioty i więcej już nie chce (średnio jest 11-12). Pewnie trzeba czekać do następnego resetu i być może wszystko się naprawi ;)

Kliknij lubie.png jeśli pomogłem ;)

Opublikowano

Mi wyleciały tylko dwa chodź mam premium :) to są błędy podobno z nowym patch'em no i to ma część graczy podobno,Valve ma coś dać na przeprosiny tym którym się tak stało :) hihi ciekawe co ... nie chcę dostać random'ów . Może dadzą bilet na mvm ;)

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Ta, dadzą... jak im zapłacisz.. Albo jakieś inne kompletne gówno.

@Highlander98 Nie mam pojęcia, gdzie o tym przeczytałeś i nawet jeśli to patrz to, co napisałem wyżej.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Pan dosking się pomylił ponieważ będziesz miał lepszy drop a mianowicie drop czapek i tyle jeśli się nie mylę to jest 1% na dropniecie czapki, a bez premki 0%. Oczewiścię jeśli to mogę nazwać lepszym dropem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...