Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ELSWORD - 1 hit kill, itp.

ziooom12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na polskim Elswordzie nie ma HS i jest pełno cziterów, tylko nie da rady ich nornalnie wykryć. Jedynym sposobem jest screen jak ktoś zrobił Czasoprzestrzeń Henira w niemozliwym czasie lub filmik z pvp.

Moje pytanie brzmi, czy posiada ktoś haki, bugi, sposoby, czy co kolwiek co by ułatwiło by grę?

Wiem, że istnieje 1-hit kill, nieskończona mana/hp lub brak czasu ładowania się skili, tylko, że albo nikt się nimi nie chce podzielić albo nie działają na wersji PL. Jedyny sposób jaki ja znam to speedhack poprzez zwiększenie odświeżania ekranu na 120MHz ale działa tylko ponoć na WIn7.

Proszę nie pisać postów typu "na co Ci hacki, przecież ta gra jest łatwa" itd., bo wiem, że jest łatwa, tylko chce korzystać, póki nie ma HS i jedynym sposobem na wykrycie kogoś jest filmik z pvp, a np. robienie podziemi/piekła/skażonego terenu z 1-hit killem znacznie by umiliło zycie :D.

Btw. przydałoby się oddzielne subforum dla Elsworda bo masa ludzi w niego gra.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja wiem jak zrobić 1 hit killer itp. Jak będe dobry to napisze tut ale napisze go kiedy elsword bedzie miało własny kąt.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Żeby złożyć podanie o to, żeby Elsword miał odzielne forum potrzeba 250 postów. Od tego jest to subforum, żeby tutaj dawać takie tematy, a im więcej będzie cheatów, bugów bądź poradników do Elsa to zrobią dla niego własny kąt.

Więc miło by było, gdybyś zrobił oddzielny temat z tutorialem.

Opublikowano

@topic

Wogle to niepolecam grać w elsword na cheatach ponieważ:

- Mam 33 lvl i kolejną misje moge zaczoć dopiero na 42.

Niepolecam.

yiWCsl1.png
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja mam taki cheat ale nie używaj go na henirze wyzwaniu bo cię przyłapią ^.^

A więc tak , najpierw wykonaj następujące kroki :

1. Uruchom Elsword i się zaloguj

2. Wejdź na postać potem na byle jaką plansze

3. Uruchom cheat engine 6.1 ( jeżeli nie masz ściągnij sobie ) potem w lewym górnym rogu jest taki mały komputer to kliknij na niego

4. Znajdź ikonkę z elswordem ( obrazek po lewej stronie ) który ma końcówke x2.exe i zamień potem 4 byte na float

5. Teraz przeżuć się na elsworda ( radzę ci zminimalizować elsworda czyli zrobić takie okienko z niego to się szybko będziesz przeżucał ) i zdejmij wszystko co masz

6. Zobacz ile masz ataku i przepisz ją po czym weź first scan

7. Na elswordzie załóż jakąś broń ( może być najsłabsza oby tylko dodała ci ataku ) zerknij jeszcze raz ile masz ataku i przepisz ją do cheat engine i weź next scan

8. Jeżeli ci się pojawią 3 kody to dobrze a jeżeli nie to weź undo scan i zmniejsz atak o 1 ( czyli np. masz 1634 to bierzesz undo scan i wpisujesz 1633 i next scan )

9. Przeciągnij te 3 kody takim małym czerwonym wskaźnikiem myszki ( ale najpierw zaznasz te kody )

10. Pod memory view masz taki napis active i pod tym kwadraty przytrzymaj ctrl i alt i zanacz te kwadraty

11. Kliknij na 1 kod prawym przyciskiem i wybierz change record , naciśnij prawym przyciskiem myszki na value i na dowolną liczbę zamień sobie np. 50000000000

12. Wciśnij potem Ok i zobacz czy działa waląc potwory powinieneś zabierać im z 1 ciosu całe hp

Można to robić ze wszystkim z obroną . magiczną obroną , magicznym atakiem i atakiem.

UWAGA - atak i magiczny atak nie działa w pvp.

Myślę że pomogłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...