Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile kosztuje kabel HDMI ?

Loocker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej !

Ile kosztuje kabel hmdi do ps3 + jak on w ogóle wygląda? Można jakies zdjęcie? Jak na razie mam podłączone te 3 kable do telewizora, białe do białego, żółte do żółtego i czerwone do czerwonego.

Dużo ten kabel HDMI zmieni? Chodzi o grafikę/

skpUo.png

Opublikowano

Opłaca się go kupić. Grafika wygląda duuużo lepiej. W zasadzie jak ktoś ma grać na ps3 bez kabla HDMI to równie dobrze, może grać na Ps2 a grafika bedzie taka sama.

Jak chcesz kupić oryginalny i długi to niestety wyjdzie drogo, ale ja swój kupiłem nieoryginalny za 15zł 5 metrowy : )

A co do zdjęcia to wpisz w googlach "HDMI" i pierwsze zdjęcie jakie wyjdzie to właśnie ten kabel.

Opublikowano

Może być ale jest on baaardzo słabej jakości. Dobre HDMI są w cenie około 70 zł. Jak można nie wiedzieć co to kabel hdmi? OMG...

Opublikowano

omg, tansze kable daja taki sam obraz jak drozsze, tylko wykonanie jest ciut gorsze....

ja mam za 20 pln i od roku dziala jak nalezy...

W salonie do tv mam podpiety taki za 100pln, rozni sie tym, ze ma pozlacane koncowki ;f.

i nie kupuj dlugiego kabla - im krótszy tym lepszy sygnal ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...