Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]DzidBox - Paczka modyfikacji dla Minecraft 1.2.5

Dodo20091

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzidboxlogo.png

paczkamodwdlaminecraft1.png

modyv.png

ThaumCraft 2 - Dodaje wiele nowych możliwości, artefakty, nowy rodzaj Enchantu

OptiFine - Zwiększa FPS-y, usuwa mgłę, dodaje nowe możliwości z opcjami

CraftingTable III - Dodaje stół który automatycznie tworzy przedmiot mając potrzebne przedmioty

CraftGuide - Dodaje książkę w której można zobaczyć crafting przedmiotów

Rei'sMiniMap - Dodaj mini-mapę, oraz możliwość zapisania miejsca

TwilightForest - Dodaje nowy świat ( CiemnyLas ) w którym możemy znaleźć takie rzeczy jak zamki z bosami, labirynty, areny i kopce z ogromnymi złożami surowców

Equivalent Exchange 2 - Dodaje nowe bronie, zbroje, możliwość naprawiania przedmiotów, magiczną sakiewkę z pojemnością 2 podwójnych skrzyneke , magiczna skrzynia w której można powielać przedmioty oraz wiele wiele innych

Extra BiomesXL - Dodaje wiele nowych biomów takich jak ogromne lasy iglaste, kaniony, pustkowia oraz lasy wielokolorowe

modywprzyszlosci.png

Pam's Mod - Dodaje wiele nowych roślin uprawnych, możliwość rośnięcia owoców oraz innych rzeczy na drzewach

Mo'creatures - Dodaje wiele nowych zwierząt lądowych jak i morskich, nowe bronie, konie(na których można jeździć oraz odziewać je w zbroje z żelaza, złota, diamentu lub kryształu)i wiele innych

AutoSwitch - Mod automatycznie zmienia nam narzędzia do materiału jaki rozwalamy.

Parachute - Dodaje nam do gry spadochron

Tree Capacitor - Po ścięciu jednego kawałka drzewa reszta razem z liśćmi się rozpada.

Elemental Creepers - Dodaje nowe creepery takie jak glowstone które po wybuchnięciu tworzą kule glowstona, mroczne które gaszą wszystkie światła w okolicy, lodowe które rozsiewają śnieg, ogniste podpalając wszystko przy nim, wodne tworzą chwilową fontannę wody, wyrzucające które podrzucają nas wysoko, ziemne tworzące kule z ziemi, odwracające które wokół siebie przewracają wszystko na drugą stronę oraz miłosny który kilka krotnie wybucha broniąc nas gdy go oswoimy.

skann.png

skan1v.png

Niestety w paczce nie znajduje się Optifine, z powodu crash'ów które powodował, ale można pobrać go osobno, trochę starszą wersje. Wystarczy wrzucić pliki do minecraft.jar. Kliknij na obrazek niżej. Pamiętaj żeby zrobić kopię !!!

optifine.png

Paczkę skomponowałem w całości sam i tylko ja posiadam prawa do jej udostępniania i modyfikowania.

Podawajcie propozycje modów w komentarzach, prawdopodobnie każdy mod zostanie dodany :D

Paczka będzie często aktualizowana i poprawiana, dlatego wszystkie propozycje i problemy piszcie w komentarzach lub na PW.

Specjalne podziękowania dla użytkownika DumbaS za pomoc w konstruowaniu paczki :D

3nkC84v.gif

'I'm the one who knoks.'

Opublikowano

Omg... Większość nazw modów napisałeś źle. Co do Optifina na pewno pobrałeś wersje na czystego MC a nie na ModLoader.

KHA`ZIX!

Opublikowano

Już poprawiłem bo sam musiałem od nowa pobierać :D Także przepraszam za problem download już działa :D

3nkC84v.gif

'I'm the one who knoks.'

Opublikowano

Już poprawiłem bo sam musiałem od nowa pobierać :D Także przepraszam za problem download już działa :D

Dalej nie działa, weź upnij na coś innego a nie hostuje.

Dobra działa, ale dlaczego plik skanowany ma ponad 100mb a download 40mb ? :P

Opublikowano

@up

Dlaczego ?? Mi wszystko ładnie działa, a sam musiałem od nowa pobierać z tego linku :D Musisz ścinać drzewa siekierką :D

3nkC84v.gif

'I'm the one who knoks.'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...