Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Funkcja & Interfejs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Mam do was dwa pytanie, za pomoc oczywiście stawiam plusy, a nawet limity.

#1. Nie działa mi w ogóle funkcja w questach d.join =\ . Czy wie ktoś jak mogę ją naprawić?

#2. Bardzo spodobały mi się obramowania np okienka npc w metinie i nie mam zielonego pojęcia jak moge wyciągnąć z locale te otóż obramowanie, czy może ktoś naprowadzić mnie na właściwą drogę? :)

Z góry dziękuję, limity czekają. Pozdrawiam, DieKasia.

Opublikowano

#1Masz funkcje d.join w quest_functions ?

#2Tyle wiem ze jest za to odpowiedzialny plik dds. bo wiem ze np za ramke przy wpisywaniu pass jest login.dds

1345630884-U717477.gif
Opublikowano

#1Masz funkcje d.join w quest_functions ?

#2Tyle wiem ze jest za to odpowiedzialny plik dds. bo wiem ze np za ramke przy wpisywaniu pass jest login.dds

#1. I tak nadal nie działa..

#2. Potrzebuję konkretnego pliku i jak to wyjąć.

Opublikowano

poszukaj w spisie difow difa na bug fix d.join jest on na game 2089 niestety nie moge dac linka bo pisze z fona, ale na pewno znajdziesz (z tego co pamietam to jest on na koncu spisu

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

@ up

Dam Ci limit jak mi podasz dokładnego linka, lub DIF'a w code. Nie mogę tego znaleźć.

ps. Powie mi ktoś dokładnie jak wyciągnąć ramkę z Interfejs'u?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...