Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]JAK szybko Nazbierać Kredki

TICtac1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bij kristallony na mapach x-6, za jednego leci 400k kredek. Sa dosyc mocne, wiec jezeli nie jestes za dobry to sprobuj to

http://www.mpcforum.pl/topic/690396-tut-dobry-zarobek-na-start/

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

jeśli wiesz jak się buguje seprom na mapie x-1 to zrób to samo z promerium :) naprawde szybko kredki lecą

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Ja myślałem żeby założyć sobie jeszcze 2 konta i rozwinąć skeylab żeby nadarzał produkować złotko wiem że to chwile zajmie ale potem jest z tego lepszy zysk a nie 50kont robić dla 1miliona lepiej rozbudować 2 konta na obydwa poświęcić 1 tydzień i cieszyć się kredkami .

Macie jakiś problem z czymś piszcie na PW@@ ;) sygnaturka03800x200.png

Opublikowano

Rozwiń skylab. Ja z 2 kont wyciągam 16kk na dzień. I ciągle to rośnie. Boce nimi na boxyboxie a uri wydaje na rozwój oraz szybkie wysyłanie surki.

Opublikowano

Rozwiń skylab. Ja z 2 kont wyciągam 16kk na dzień. I ciągle to rośnie. Boce nimi na boxyboxie a uri wydaje na rozwój oraz szybkie wysyłanie surki.

16kk uu za tyle to ja wygram sobie lf-3 :) a na jakim poziomie masz skyelab?

Opublikowano

@ up na tych 2 kontach mam na około 9 wszystko, ale transportuje prometid i duranium. Jedno konto jest na 12 lvl to daje więcej kredek, a drugie na 2 lvl bodajże. 3 konto dopiero co założyłem. Lenovek + premium + podwajacz miejsca i masz 4k ładowni. to jest jakieś 2kk promerium. Mi wystarcza ten skylab, czasem coś rozbuduje, żeby nie tracić surki, jak już miejsca nie ma i jest git ;))

Opublikowano

najlepiej to tak: kup leonka, 5 flaxow i bij alieny na x3, wyexpisz drony na 6 lvl, sprzedasz, kupisz nowe 5 i masz 7 mln do przodu, tak szybko leci kasa, jesli nie bocisz to chyba najszybszy sposob, mi wyexpienie zajelo ok 1-2 h zalezy jak mocno bije sie alieny, no i do tegoskylab,ikasa z aliennow

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

@up powiem Ci, ze expienie na x-3 nie jest zbytnio korzystne, bo np jakja gram na pl3 to masa ludzi na botach tam lata. Jak gra się bez botów, to ciężko zrobić misje na mordony, bo każdego Ci zabiorą. + jak masz słabe wypo to więcej stracisz na ammo niż zarobisz.

Opublikowano

moze i tak, no to tez od serv zalezy,ja dawno nie gralem,nie wiem jak jest teraz, ale ogolnie to i tak warto leonkiem latac na poczatku i tak a drony same sie expic beda wiec mozna je sprzedawac;d a bic mozna gdzie sie chce nawet na x1 steunery;d mimo ze normalny exp nie leci za nie to drony sie expia;p

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Moim zdaniem to trochę za dużo roboty. Bo nawet podam Ci przykład taki. Zostawiasz bota na noc, bot powiedźmy, tak jak podałeś expi Ci średnio 1,5h drony. To będziesz wstawać co półtora godziny, żeby sprzedawać drony i kupować ? To jest dobry sposób co podałeś na zarabianie kasy, ale musisz być ciągle przy kompie. A myślę, że większość osób odpala kompa, włącza bota i sobie gdzieś idą, albo mają vps. Przy Twoim sposobie zarabiania, jest dużo manualnych rzeczy. Chyba, że ktoś by stworzył takiego bota, albo taki task dało się napisać do PBDO bota, że kiedy wyexpi, albo po jakimś czasie sprzedawał te drony i kupował nowe.

Opublikowano

hehe no na bota sie tak srednio nada, ale on napisal ze nie ma bota;d

Więcej info na priv.

Opublikowano

to po chuj posty sobie nabijasz frajerze jebany!!!!!

Marichuana ty nobie

Opublikowano

Bicie dk .Dziennie to możesz ostro nastukać kredek ... Kilkanaście-kilkadziesiąt milionów na luziku :)

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

Bicie na bocie strunerów , lordakie małe + złotko z skylabu sprzedawane na petcie z 30% promocją na sprzedarz i full poważką i można nabić 40kk dziennie

Opublikowano

w kilka dobrych godzin 60-70kk na dk, średnim kontem, wystarczy cierpliwość i efektywne latanie

96410579380205369906.png

PKT RANGI :

GE1 : 1.4XX.XXX

CZE3 : 1.1XX.XXX

GER1 : 800.XXX

Opublikowano

a jest do tego Bugowania program hmm?

bo nie wiem jak to zrobić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...