Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór telefonu trudna sprawa ;p

robotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak na rzut taśmę 3 telefony

Może na początek. zastosowanie:

Gry (minecraft ;pp)

sms, rozmowy, ew odsłuchanie 1-3 utworów, stan spoczynku ;p ew. minimalne prace biurowe (excel itp.) internet przez wi-fi

Telefony:

Lg SWIFT L3

Sony ericson x10 mini pro

Samsung Galaxy Y

Ew. inny telefon jednak!

Sieć Play - T mobile ;p |

Abonament nie przekraczający 30zł (nie musi miec internetu w zestawie)

i telefon myślę że maxxx 150-200 zł z dopłatą! czyli sumując maxxy 30zl abonament. i telefon max dopłata 200 zł

Jeżeli polecacie coś lepszego od tego co znalazłem PISZCIE ;p Tylko mam nadzieje że jakiś no-life nie napisze zaraz "pff.... za darmo nikt ci nie będzie szukał..." z góry ci mówię. powiedz swojej mamie że : za darmo nie będziesz przynosił talerzy do mycia, nie będziesz przynosił brudów do prania, nie bedziesz się uczył za darmo.... jeżeli nadal masz kompa w pokoju to wiedz ! że z twoimi rodzicami jest coś nie tak!!! ;p

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Jak można grać w minecrafta na telefonie ?! :huh:

Hmm, na temat LG się nie wypowiem bo nie mialem styczności. Soniak ma wysuwaną klawiaturę qwerty, bodajże nie ma androida który jest przydatny. Galaxy ma androida ale ciężej będzie bez wysuwanej klawiatury pisać skoro stawiasz głównie na smsy. cóż, ja polecam Galaxy Y też mam samsunga z rodziny Galaxy i spisuje się zajebiście, wi-fi śmiga jak należy.

Opublikowano

Zbliża się rok szkolny więc gramy w mc na telefonie podczas lekcji xD Samsung Galaxy Y

Opublikowano

Pamiętaj "By trudne sprawy zniknęły gdzieś niech twoje serce rozwiąże je" to oznacza żebyś wybrał ten który ci doradza serce heheh

Nie no ja radze samsunga tego

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

samsung galaxy Y

będąc w sklepie(t-mobile,play) spytaj o telefon z androidem oni ci tam dobrze doradzą :)

na pewno lepiej jak tu :D

Tak tak... byłem... wgl play i t-mobile to najtańszy telefon to od 300zł xD mimo że są tańsze wciskaja mi droższe ;p więc was pytam, słyszałem że x10 ma androida tylko że ten android to jak xp w wersji na dyskietkę xD ;p

dobra cóż zdecydowłem się na samsunga Y ;p

Opublikowano

Sony Ericsson Xperia Play ;)

Dokładnie, będzie idealny do grania w mc.

W sumie SE x10 mini pro też może być.

Opublikowano

android na dyskietke wtf o.O każdy z nich ma androida, ale na żadnym w minecrafta nie pograsz, na procku 800mhz nawet angry birds się przycina i będziesz musiał podkręcać go.

fs_overall.png

Opublikowano

tu się mylisz ;p na każdym działa minecraft i to bez lagów... kto wymyśli ci telefon z grafiką 512 mb i prockiem 2x 2Ghz...|

minecraft apps jest uruchamialny od 600mhz i 256 mb ramu więc all telefony są 2x ramu i procka +200 więc... tylko zostaje pytanie który najlepszy (xperia play wychodzi za drogo ;/)

Opublikowano

Ja mam Samsung'a Galaxy Mini i sprawuję się bardzo dobrze ;) Minecraft chodzi, ale trudno graćna ekranie ;P Ale ogułem da się ;d Bierz Galaxy Y

1390144171-U592769.png

Opublikowano

ehh moje poglądy się zmieniły ;p Wybór między

Galaxy Y

X10 mini pro

główne wady fonów to

galaxy y brak QWERTY w slide\

x10 ma qwerty w slide ale mały ekran ;p

Wg. was. Galxy Y czy X10 mini pro?

Opublikowano

tu się mylisz ;p na każdym działa minecraft i to bez lagów... kto wymyśli ci telefon z grafiką 512 mb i prockiem 2x 2Ghz...|

minecraft apps jest uruchamialny od 600mhz i 256 mb ramu więc all telefony są 2x ramu i procka +200 więc... tylko zostaje pytanie który najlepszy (xperia play wychodzi za drogo ;/)

no i tutaj Ty się mylisz :P miałem xperię x8 (straszny shit jak na dzisiejsze czasy) i ledwo dało się grać nawet w te odpowiedniki MC na andka. ok, może na 800mhz Ci pójdzie ale nie liczyłbym na wielką wydajność, sam mam live with walkman 1ghz 512mb ram i nie jest perfekcyjnie jeśli chodzi o tą wydajność. NIE bierz x10 mini pro bo ma procek 600mhz a tak jak mówię, aktualnie 600mhz to za mało na androida i prawie żadna nowa gra/aplikacja Ci nie wejdzie. coś o tym wiem bo po 4 miesiącach z xperią x8 (też 600mhz) miałem dosyć tego telefonu. mój kolega ostatnio dostał lg l5 i jak włączył angry birds to mu przymulało, weź samsung galaxy y i naprawdę będziesz zadowolony+ na pewno da się podkręcić procka do około 1.2ghz.

fs_overall.png

Opublikowano

jeszcze spróbuję naciągnąć rodziców na galaxy mini albo mini2 ;p bo za 200 zł są ;p max miało być 150 powiem że się dołoże ;p może się zgodzą. ;p dzięki za wypowiedź, jak sądzsz ew. gdy uda się naciągnąć brać mini cz mini2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...