Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] CA NA Kolejne pytanka <3

Gość SynekMTG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Zadaję kolejne pytanko: Jak zdobyć te free nx za ankiety czy jakoś tak? One są bez końca czy jakieś ograniczenie?

@Edit czy jest jakiś program który zmienia ip na amerykańskie na dany czas? Ten VPN Reactor co znalazłem na forum działa na 30 min.

Opublikowano

Co do ankiet to nie wiem, ale jeśli chodzi o czas gry to jest z tym różnie, u mnie na przykład raz działa bez rozłączenia 20 min, a raz 1h 30min. A co do innych programów to nie wiem, kiedyś działał aol, ale teraz już chyba nie idzie na nim grać.

Opublikowano

Jedną możesz wypełnić tylko raz, reklamy są w różnych grach (metin2 i tego podobne, plemiona i tego podobne, Warrock - chyba już się nie da odkąd nxon przejął) i wszędzie robi się to tak samo, najlepiej robić te z rejestracjami czyli wpisujesz date urodzenia, imie, nazwisko, ile zarabiasz, czy masz dzieci, gdzie mieszkasz i takie duperele - od tego masz fakenamegenerator. Nie za wszystkie dochodzą punkty (nxy?), a to zdarza się bardzo często - niektórzy po dostaniu pkt umieszczają nazwę tej reklamy na forum (z tego co dawniej siedziałem w dziale Warrock to tam też umieszczali ale nexon przejął i znikły g1 credity, kody chyba też) żeby inni sobie mogli zrobić i je dostać. Po wypełnieniu reklamy polecam zostawić sobie wiadomość od danej strony na e-mailu (np jeśli reklama jest o potwierdzeniu) i po chyba dwóch dniach możesz sobie "zgłosić problem - nie dochodzą punkty" wtedy wklepujesz dane jakie podawałeś i wklejasz wiadomość, więc lepiej nie używaj 10minute mail.

Robienie tych reklam i do tego w CA NA jest nieopłacalne.. W CA jest głupie to, że nie wklepuje się kodów na stronce albo w grze - więc playspan jest tutaj bezużyteczny, bo nie ma tam po prostu CA.

Opublikowano
@Edit czy jest jakiś program który zmienia ip na amerykańskie na dany czas? Ten VPN Reactor co znalazłem na forum działa na 30 min.

Pewnie jakiś jest ale nam nie znany ale wszystkie te lepsze programy typu AOL i Hotspot Shield już nie działają.

Ankiet na NA się nawet nie opłaca robić na te NX :P Bo tyle NX'ów dostajesz ze nie, że szok...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...