Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

głupia myszka ;P

Gość azerf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dziwny problem z myszką,mam ją z kompletu firmy logitech(klawka i mysz) lecz czasami myszka mi sama sobie odjeżdża w górę lub góra-bok ; P Drażni mnie to powoli,a jak gadałem z jakimś informatykiem to powiedział,że to laserówka i światło sie załamywało jakoś na podkładce więc mam ją na biurku lecz ciągle to samo-.-Jeśli znacie odpowiedź to pls piszcie bo mam już dość ,,myszki na haju''

Opublikowano

Tak, też miałem kiedyś ten problem fakt nie rozwiązałem go bo zakupiłem nową. Ale uważam że informatyk ma w pewnym sensie rację jest to wina światła, ale nie wiem w jakim stopniu :) Proponuję ci się pobawić mouse fixerem albo akceleratorem myszki może coś da choć nie wiem.

Opublikowano

jakaś czarna podkładka pod myszkę, która nie ma "świecącej" nawierzchni i problem z głowy.

bez gif.

Opublikowano

racja tez mialem ten problem.. powiedz mi tylko z jakiej podkladki korzystales.. jesli uzywales zwyklej z pianka a na gorze wylozona jakims papierko podobnym shitem to zmien na podkladke wypelniona pianka lub zelem i na to aby byla pokryta materialem.. jesli miales taka sprobuj na akiejs innej plaskiej powierzchni np. okladki twardej od zeszytu A4 :P

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

niestety ja mam czarna podkładkę i mi tez sie to dzieje, po prostu trzeba sie przyzwyczaić

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

Na 2 podkładkach tak było.Jenda piankowa(myszka miała odlot kilkanaście razy na dzień),teraz mam z cd-action'a z odbijająca no ale też ;P Ale jak trzymam na biurku to też.Może młotkiem ją walnąć? ; P

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jakieś naćpane te wasze myszki :P

Moja jest w porządku. Można by powiedzieć, że abstynent :P

Nie odjeżdża nigdzie ^_^

Zmień myszkę na taką z kulką :D

aaa

Opublikowano

No niestety od kąd nadeszła ,,era laserówek'' moje all kulkowe zgineły w dziwnych okolicznościah tak powiem xDPodczas pisania tego postu znowu muszka świruje...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

ja mam z CD Action i jest git może masz poprostu Vir o tym niepomyśleliście są takie virusy a podkładka niemoże odbijać światła (matowa)

• 5 lat później...
Opublikowano (edytowane)

Też tak mam :( Kupiłem z rejzera i mam dobrą :)

Chcę dodać, że jeżeli myszka ci szwankuję, to kup nową lub na reklamację. Rada dla każdego :)

Edytowane przez daniel741

1390144171-U592769.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...