Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dylemat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie, po pisałem sobie w AutoIT żeby bardziej zrozumieć C++ ponieważ nic nie rozumiałem nawet podstaw(Polecam AutoIT wszystkim którzy nic nie ogarniają a chcą programować) Ale bardzo mi się spodobał Ten AutoIT chciałbym z nim zostać :D Ale czy dorówna on C++? Wiem że w C++ Można zrobić wszystko wszystko i jeszcze raz wszystko Czy AutoIT też może dużo ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hm... jeśli ma służyć do działania na adresach gry, albo zwykłym klikaniu w klawisze (napisałem takie coś do XenoXMT2, nawet działa) to powinien się nadać. Aczkolwiek takiego skryptu nie da się skompilować do DLLki, i injectować, więc nic większego raczej w tym nie napiszesz.

APO działania na adresach, to większość privów (razem z PLem) ma przed tym zabezpieczenia (hackshiledy, cuda, wianki)

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Taaak, sprawdza się znakomicie, szczególnie jezeli zależy ci na czasie..

Nie napiszesz w tym lepszych rzeczy typu doskonała gra w 3d, chociaż i co prostsze gierki już się zdarzają

Wadą jest jednowątkowość, aczkolwiek, jeśli się troszkę wprawisz możesz pisać naprawdę ciekawe i mocne programy/cheaty, a szczególnie boty. bo do tego AutoIT jest znakomity!

Jedyną wadą jest wolność... co prawda tak czy siak policzy ci 2134782365876127345+12387523847562345-237854623489758672345*286354723456/21385672345 w ułamek sekundy, ale przy większych przeliczeniach graficznych zwykle już wysiada..

Oddajcie minusy! :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...