Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak bezpiecznie boostować?

F_P_S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytyule, mam premium i nie chcę, aby mi zresetowali statystyki. W jaki sposób mogę robić to bezpiecznie? Zawsze ktoś może zobaczyć mój raport...

Opublikowano

EA dostaje logi i resetuje za to staty, nie boostuj to nie dostaniesz resa.

BTW. Do 1 colonela to jakieś 20h grania więc co za problem? Wbijanie dalszych to chwila.

Opublikowano

Nie chodzi mi o level, tylko o odblokowania do pojazdów. A tak w ogóle co można nazwać boostowaniem? W sensie, że jak gram na serwerze na którym jest od 5 do 8 osób to dla EA jest to boosting? Chodzi mi o to , że ludzie w pojazdach walczą, i statystki są różne

Opublikowano

EA dostaje logi i resetuje za to staty, nie boostuj to nie dostaniesz resa.

BTW. Do 1 colonela to jakieś 20h grania więc co za problem? Wbijanie dalszych to chwila.

hahahah gówno wiesz, jakby EA dostawało LOGI to by byli zajebani reportami z kazdej gry... zeby mieć reseta to trzeba im wyslac reporta zeby sami ogarneli.

Co do tematu to : odhacz allow game to save events etc zeby nikt nie widzial unlockow na Twoim profilu, dwa najlepiej wypierdol wiekszosc znajomych bo sie skapna ze boostujesz i Cie podjebią , nie przekrocz kill streaka wiekszego niż 100 bo wtedy bedzie jednoznaczne ze boostujesz bo pewnie masz zjebane ratio to to mija sie z celem xD

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

Ja tylko chcę pojeździć na mapach bo chcę do BWP odblokować sobie ulepszenia.

wpisz w przeglądarke FLAGRUN i jak bedzie conquest na ktorym wiesz ze są BMP / LAV'y to poprostu wex jednego i jezdzij i przejmuj dla przypomnienia - na flagrunach przejmuje sie flagi w iluś tam graczy ale zabijanie sie jest zabronione chociaz istnieją trolle albo servery bez auto admina.

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

Graj na flagrunach , będziesz jeździł po mapce z innymi graczami i przejmował flagi.Nie boostuj inaczej.Sam straciłem boostując 60 orzełka nabijając sobie tylko 2 lvl boostem..

Opublikowano

Pierwszy raz słyszę o czymś takim jak "flagrun" mógłby mi ktoś bardziej wytłumaczyć? Czyli w wyszukiwarce serwerów mam po prostu wpisać ten "Flagrun" tak?

Opublikowano

Badz z dwoma kumplami

Musza oni byc medykiem i w wrogiej ekipy

zabijasz jednego a drugi reanimuje i pozniej drugiego

nie zabijaj dwa razy tego samego przyjaciela bo EA bedzie cos podejrzewac

Jesli pomoglem +

Opublikowano

Czyli ten flagrun nie jest bezpieczny w 100% ...?

Nie jest .. ludzie grajcie normalnie a nie biegajcie z flagi do flagi bez zabijania -.- "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...