Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie moge zaktualizować Bf'a 3

OneDaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż niedawno kupiłem i zainstalowałem BF'a 3. Ku mojemu zdziwieniu wg. Origin już po instalacji mogłem grać w Bfa bez aktualizacji. No więc klikam "Graj" przenosi mnie do battleloga. Klikam tam na jakiś serwer instaluję wtyczkę a potem wyskakuje komunikat że musze zaktualizować grę aby grać- nie dziwię się. Klikam na battlelogu "Aktualizuj" przenosi mnie do Origina i .. DUPA. Nic się nie dzieje. Ok. Klikam "szukaj aktualizacji". Szuka ok 30 min i nic. Według Origina gra jest już pełna (a nie jest bo nie aktualizowałem) a wg. battleloga musze zaktualizować ale ja do cholery nie mogę tego zrobić bo Origin nie chce i nie widzi żadnych aktualizacji do Bf'a. Mogę jedynie w single pograć w trybie off line. Co robić? Wina gry czy origina? Czekam na odp.

PS.: Jak kliknę "napraw instalację" to będzie od nowa bfa sćiągać czy tylko część? Jak duża?

Opublikowano

Wydaję mi się ,że za pomocą Origina można naprawić grę. To spróbuj po prostu naprawić lub reinstalka Origina.

W razie pisz do supportu EA

https://help.ea.com/pl/

Opublikowano

Naprawienie instalacji pozwoli wyszukać Origin brakujących plików i zacznie Ci je pobierać. W ten sposób powinna Ci się pobrać automatycznie aktualizacja.

Opublikowano

I tu kolejny problem. Klikam "napraw instalację" a postęp nie rusza się z 0%. Po ok. 15 min. czekania wyskakuje "błąd pobierania" :( Co robić? Zależy mi na BF'ie. Da się może jakoś tę aktualizację ręcznie ściągnąć?

@EDIT.: Wykasowałem i ściągnąłem Origina od nowa (tym razem z innej strony) - nic nie dało ... Te same problemy.

@2EDIT: napisałem do EA z problemem... czekam na odpowiedź. Czekam również na wasze odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...