Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Umiejętność

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy umiejętność hamowanie sprzęgłem działa tylko jeśli pojazd jest w ruchu i sie obraca czy też jak np.jade i będe lepiej skręcać?

xxx

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź.uuuu już nie moge sie doczekać kiedy bede miał tego 100% bo już teraz jest pięknie ze skręcaniem w t49 :P

Aha już nie bede robić nowego tematu: czy warto zainwestować w rammer w t49?jest tani a już w nim nabiłem 7 fragów, i na klasztorze klepałem VI tiery.Wjechałem se na gore i miałem wsparcie od teamu a zanim sie obejrzałem roznisołem T-150 i KW1S i nabiłem specjaliste :D z Rammerem będe mógł bić rekordy bo jeszcze szybciej bede strzelać ale aktualnie zbieram na IS-3.Warto kupić rammer?

xxx

Opublikowano

ja bym w siatke i lornete nie inwestował. Ten czołg jest dynamiczny. Ja bym kupił rammer, system naprowadzania, stabilizację, wentylację. Wybierz 3 z tego, ja bym te moduły wybrał.

Opublikowano

@Up

Ja grając jako spoter na wysokich tierach, miałem bitwe życia tym czołgiem, ja polecam grać jako agresywny spoter na wysokich tierach a na niskich jak med.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Up2 hmm... ale kasa...

Poza tym nie ma wentylacji ani stabilizatora :D

zainwestuje w rammer później będe robić kamuflaż ;)

@Up ja gram jako med

xxx

Opublikowano

@Up

Kiedy wpadniesz na wysokie tiery to się to nie sprawdzi, mają cie na hita a ty i tak i ich nie przebijesz.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@up

VI tiery z łatwościa przebijam od przodu KW1S a reszte od boku już :D

z VII tierami mam już mały problem ale też przebijam ;)

xxx

Opublikowano

Warto tylko jeśli zamierzasz zostawić sobie T49 w garażu. Przy pojazdach "do przejścia i zapomnienia" nie ma sensu.

Opublikowano

@Up2 własnie t49 zostawiam :) jest najlepszy do zarabiania kaski.Może dużo nie przywozi[średnio 10-5 k za bitwę]ale przyjemnie mi sie nim gra ;)

xxx

Opublikowano

Temat zrobił się jednym wielkim offtopem, jeżeli macie jakieś pytania to zróbcie nowy temat, a ten zamykam.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...