Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi w LoLu.

Szymico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Otóz mam problem. Gdy gram w LoLa to co 2 minuty mam ping przez 30 sekund 700. Nie da się tak w ogóle grać. Co robić? Dodam, że mam tak tylko w Lolu, w innych grach tak nie mam.

Pozdrawiam, dam like.

279981407253602336505.png
Opublikowano

PMB jest w panelu sterowania...(bez tego wogóle nie odpalisz lola także musisz to mieć). Podczas gry wejdź w opcje grafiki i zmniejsz wymagania nie na bardzo duże tylko na średnie bądź niskie. wtedy powinno być ok.

Opublikowano

PMB jest w panelu sterowania...(bez tego wogóle nie odpalisz lola także musisz to mieć). Podczas gry wejdź w opcje grafiki i zmniejsz wymagania nie na bardzo duże tylko na średnie bądź niskie. wtedy powinno być ok.

Czy wiesz że opcje grafiki nie mają wpływu na ping? To zależy od neta, jak i od tego czy masz zawirusowany komputer.

Game Over

Opublikowano

Nie wiesz to nie wypowiadaj się. PMB jest potrzebne tylko do pobrania lola. Potem to tylko muli neta tak samo jak torrent. Więc najlepiej się go pozbyć.
fjlw0o.jpg

Opublikowano

Spróbuję. Idę zagrać, dam edita.

I chooy. GÓWNO!

Nie mam żadnego pliku PMG w menadżerze zadań.

Dodam, że brat ma ten plik i on gra normalnie.. bez lagów

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...