Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz rozwiązania problemu w Minecraft? Znalazłeś jakiś nieznany problem? Pisz tutaj!

lolo1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Prawie codziennie widzę na tym forum powtarzające się problemy typu "Co mamzrobic wyskakuje mi Bad video.., Gra mi sie nie wloncza itd." w dodatku w tragicznej ortografii. Tworzę ten temat, żeby można napisać swój problem, jaki masz z minecraft/lub też miałeś i masz do tego problemu rozwiązanie. Dzieciaki: Upewnijcie się, że napisaliście pomoc/problem poprawnie! Nie trzeba dodawać ą, ć, ń itd. ale ortografia ma być dobra, a post ma być zrozumiały dla innych. W komentarzach proszę pisać według odpowiedniego wzoru:

Szukam rozwiązania na mój problem!

Wyskakujący komunikat/dłuższy kod: (Jeżeli treść krótka, to tu wstaw, jeżeli dłuższa, to na strone wklej.to i podaj linka)
Zdjęcie błędu: (nieobowiązkowe, jeżeli chcesz dać, to wrzuć gdzieś i podaj link)
Moje podejrzewane przyczyny: (pole obowiązkowe)
Wersja minecraft/Przez jaki launcher włączasz grę?: (np. 1.3.2, Minecraft.exe Oryginalny)
Wersja Javy: (Dokładna)
Moje dane konaktowe: (nie trzeba, jest pw, ale jeżeli ktoś chce..)

Znalazłem rozwiązanie i chcę się z wami podzielić!

Nick osoby potrzebującej: (możesz wypisać wielu lub napisać po prostu wszyscy)
Wyskakiwał mi taki komunikat lub dłuższy kod: (Jeżeli treść krótka, to tu wstaw, jeżeli dłuższa, to na strone wklej.to i podaj linka)
Jak to naprawiłem?: (tutaj piszesz mały i zrozumiały tutorial dla innych)
Co było mi potrzebne: (nieobowiązkowe)
Dodatkowe zdjęcie/a rezultatów: (nieobowiązkowe, podaj linka/i gdy dodajesz)
Dodatkowe oprogramowanie: (nie wiem, czy to przyda się, oczywiście nieobowiązkowe)

( Zawartość nawiasów i sam nawias np. (nieobowiązkowe, podaj linka/i) trzeba skreślić! )

Uwagi co do tematu (czytać): Później dam do tego szatę graficzną, proszę tego nie krytykować, bo ten temat ma na celu uporządkowanie tego działu. Każdy komentarz, który będzie się czepiał nieczytelności, zgłaszam (poprawie) Administratora/Moderatora prosiłbym o podpięcie i dodanie tego tematu do ważnych, jeżeli ten temat będzie dobrze funkcjonował. Nie proszę tutaj o lajki czy coś za taki temat, bo po co? Jeżeli jakaś osoba tobie pomogła to mu daj lajka.

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Temat, niepotrzebny. Po to jest forum by napisać swój problem.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...