Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Broń dla mechanika

aezakmi15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PDW-r to jest takie p90 troche mocniejsze jeśli lubisz odrzut w bok to możesz kupić ale wydaje mi się że raczej lepszym wyborem będzie kupno mp5+dodatki a po wbiciu 24 lvl zakup pp19

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

mp5-w zestawie lub p-dwr osobiście polecam mp5

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

stanowcze nieeee! ponieważ pdw-r pisze ze ejst lerpsze od mp5 a w praktyce to nie prawda jak i w teori ^^ dlatego mp5 wymiata

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Opublikowano

Jak mówiłem jeśli grałeś p90 i masz go zmodernizowanego tak ze gra Ci ise nim dobrze i wymiatasz p90 to bierz PDW-r jest mocniejsze a w użytkowaniu porównywalne jełśi nie grałeś p90 to możesz na początku się wściekać na nie że jest tak a nie inaczej

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Dokładnie tak jak piszą, mam osobiście PDW-R, wcześniej grałem P90. Broń na początku jest trudna (przynajmniej dla mnie była). Zasięg jest po prostu genialny jak na SMG, szybkostrzelność też, duży rozrzut na rushu, dlatego warto kupić kolbę poprawiającą celność. Odrzut idzie do góry (na boki nic nie leci, ktoś o tym pisał wcześnie), więc musisz celować nieco niżej, ale zazwyczaj kończysz headem. Najlepszym podsumowaniem będzie dwukrotne zgłoszenie i wyrzucenie mnie z serwerów za aim, mimo braku jakichkolwiek cheatów :) Skarżyli się do admina za heady :)

PS. Przy wylosowaniu M145 z daily draw range kill +94, to mówi samo za siebie (SMG).

Pozdrawiam

Opublikowano

mp5 nie ma zmniejszonego dmg(mimo że napisali małe) a odrzut praktycznie zerowy, nie ma lepszej broni

chciałbym zauważyć że nie masz doświadczenia na forum ani pewnie w grze widzać twoje posty moge sie pośmiac mp5 ma dmg małe jest dobre na daleka odległość zrobiłem nim ranged kill 459metrów natomiast pdwr na bliskie ejst dobry

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czy opłaca się kupić broń PDW-R dla mechanika?

Na twoim miejscu kupiłbym pakiet mp7 z dodatkami. Ale wybór należy do ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...