Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Switch Bot na Reinor.pl

HoNoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć?

Mam taki problem, polega on na tym, że switchbot nie działa na Reinor.pl

Po ustawieniu wszystkiego i kliknięciu na start zmieniania bonów, nic się nie dzieje.

Słyszałem, że są tam jakieś zabezpieczenia, czy wie ktoś jak je obejść ?

Opublikowano

a dales wgl. eq na slot 1 ze switchbot ci dziala? przeciez to jest zablokowane ;d

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Nowicjusz
Opublikowano

To tak, jak widać zmianki "Abra Kadabra" wypadają ze skrzynki i nie da się ich połączyć. Po próbie wielu osób wyciągnięcia ID tych zmianek okazuje się że każda z nich ma inne więc możemy sądzić że w bazie ich jest 100 bądź 1.000.000 takich liczb. Chcąc włączyć bota z pythona wywala metka chociaż i tak to nic nie da bo ID zmianek wyciągniemy tylko na 50 zmian. Więc albo ktoś znajdzie bot'a na bazie AutoIT albo powstanie bot na automatyczne wyciąganie ID zmianki.

Jak narazie odblokowanie 5 slotów jest bezsensowne lecz wejdź w dwa tematy niżej i będziesz miał co trzeba zrobić. Ściągnąć item_proto i dodać serwer do listy w KM. Oczywiście wcześniej trzeba wyciągnąć IP i pong bo się nie zalogujesz. Wtedy możesz te "niewidzialne" itemy przenieść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...