Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod do zakładania kąta

korosor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli przy zakładaniu wpiszesz ten kod dostaniesz 1000golda i 3 dni premium. Kod zadziała tylko raz więc radze się pospieszyć xD

Życzę powodzenia wszystkim początkującym.

KOD TO:

S9G7UT-VA26AA

POWODZENIA!!!!!

Opublikowano

Kupiłem pudełko i dostałem golda itp. a dodatkowo taki kod dla początkujących. za pudełko zapłaciłem 35 zyko i jak znowu kupie to znowu dam tu kod dla początkujących

Opublikowano

Ja sam od kumpla kupiłem. On je sella u nas w szkole po 35 zł. 2000golda 50k kasy i czołg premium II tier t2 LT (bardzo fajny swoją drogą) dodatkowo jeżeli wstukasz sobie drugi to zamiast czołgu premium dostajesz dodatkowego golda (tak mi powiedział)

Opublikowano

tylko możesz max 3 kody wprowadzić ale po wprowadzeniu 3 możesz sobie super perschinga kupić masz 21 dni premium i 150k

(ps zapomniałem powiedzieć dostajesz 7 dni premium po wprowadzeniu takiego kodu)

Jego gg to:40074802

napisz jest teraz dostępny

Opublikowano

zapytaj się go. Powie ci dokładniej niż ja. Jak z nim będziesz gadał powiedz że ode mnie jesteś to sądzę że może się trochę inaczej rozmowa potoczyć

Opublikowano

z resztą pewnie tak. U mnie w Gdyni można dostać pudełka w takim specyficznym sklepie w gdańsku ale na bilety 8 zł w obie strony więc mi jest lepiej bez latania kupić. Napisałem teraz do niego czy dałby zniżkę. Powiedział że tylko jeśli kupimy kilka sztuk naraz.

Opublikowano

Posłuchaj, ja mało wiem ale pogadaj z nim. Ja nie mam zasu wypytywać się go o szczegóły. Dałem ci gg, napisz jest dostępny zapytaj się. Dostaniesz profesionalniejszą odpowiedź. Jest dość sympatyczną osobą więc na pewno cie nie wyzwie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...