Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neveria [Survival][Gildie][Frakcje][SV][McMMO][SurvivalGames][nSpleef][Ograniczona mapa][4GB RAM]

Ray1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

1337427196-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: s13.csrv.pl:22688

de2zjo.gifTyp Serwera: Survival

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Nie

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 40

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337427260-U363900.png

gyte.jpg

1337427292-U363900.png

GodTGF

Inferniak

RaVneS/Dezydery

SynekMTG

Sir_Percio

Br3ND

1337427314-U363900.png

Nowa odsłona serwera Neveria - tymrazem frakcje! Poczuj u nas prawdziwy smak frakcji, bardzo dobre zabezpieczenia dzięki którym nikt nie zabije Ciebie latając,

ani z ekwipunkiem wynalezionym przez XRay! Dodatkowo posiadamy filtr wulgaryzmów, dzięki czemu przekleństwa na serwerze nie będą się pojawiać!

Arena automatyczna spleefa oraz igrzyska śmierci dodają więcej frajdy, oprócz tego zobaczysz jeszcze McMMO!

Opublikowano

Ile razy bedą restarty i bugi jeszcze? ;p

Weje na serwer jako aplabs i rozjebie wam to ;>

Nick w minecraft:

"aplabs"

Opublikowano

Ile razy bedą restarty i bugi jeszcze? ;p

Weje na serwer jako aplabs i rozjebie wam to ;>

Nick w minecraft:

"aplabs"

Mhm, ciekawe. Niby jak chcesz rozwalić? :) Mamy wszystkie bugi załatane jak na razie, nie działa unregister, anticheat + orebfuscator i zabezpieczenia od strony hostingu. :)

Opublikowano

Zapraszamy na serwer! Został przed chwilą wybudowany parkour w którym oczywiście administracja nie odpowiada za itemy. :)

Opublikowano

Serdecznie polecam ten serwer,administracja jest ogarnięta i pomocna,na serwerze jest wiele atrakcji takich jak igrzyska śmierci czy spleef.

Spawn jest bardzo estetycznie wykonany.Jeszcze raz polecam serwer i zapraszam do gry ; )

Opublikowano

Gówniany serwer , administracja przekupuje ludzi za opinie diamenty i expowiska dla gildi , załosne.

Jezeli uwazasz ze Cie Zirytowałem , Zdenerwowałem Daj -.

Jezeli uwazasz ze Cie Podnieciłem xD , Zadowolilem , Ucieszyłem , Dałem Ci info daj +.

Nie zbieram zadnego syfu :)

Opublikowano

@Up nie rozśmieszaj mnie... Każdy pisze opinię według swojego poglądu i dla swoich chęci. Expiarka jest przed spawnem dla wszystkich graczy. Wbiłeś na serwer, wyszedłeś i od razu oceniasz.

Opublikowano

Zapraszam na serwer :) Zalepaliśmy bugi z parkour'em i mcmmo. Teraz gra staję się o wiele lepsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...