Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dział Guild Wars

HatersGonnaHate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powinieneś napisać w dziale "Sugestie dotyczące forum". Tam więcej ludzi Ci odpowie, bo przesiadują tam osoby odpowiedzialne za forum. Dział prawdopodobnie będzie, jeśli sporo osób z MPC będzie w nią grać. Ja osobiście jestem za zrobieniem tego działu, bo w GW gram od premiery, a działu brak :mellow:

7m9a.png

Opublikowano

@up

Nie mogę napisać w tym dziale bo mam mniej niż 250 postów.Ja osobiście nie wiem, czy warto kupować itp.

Dla innych też by się pewna pomoc przydała z tą grą, licząc, że bardzo dużo osób czeka na tą grę.

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Opublikowano

@up

Nie mogę napisać w tym dziale bo mam mniej niż 250 postów.Ja osobiście nie wiem, czy warto kupować itp.

Dla innych też by się pewna pomoc przydała z tą grą, licząc, że bardzo dużo osób czeka na tą grę.

Czy grę kupić warto? Dla mnie jak najbardziej.

-chyba jedyna gra z tego gatunku kładące duży nacisk na fabułę

-ciekawe misje (nie biegasz, zabijając "Dzikie Psy", tylko coś w stylu CoD'a albo BF'a)

-brak p2w (zapłać i bądź lepszy)

-masa ludzi

-dobra grafika

-mnóstwo skilli

-ciekawa mechanika zabójcy (aby użyć skilla "2" najpierw musimy użyć skilla "1" itd.)

-ciekawie rozwiązane zdobywanie elitarnych skilli (musimy mieć skill do "wysysania" z elitranergo potwora)

-runy, dodatki do pancerzy i broni

-brak abonamentu

-masa polaków

-po wyjściu z miasta dostajesz kopię świata (nikt nie ukradnie ci bossa, itemów itp.)

-aby wyprodukować pancerz potrzebujemy surowców

-i pierdyliard innych plusów

7m9a.png

Opublikowano

Czy grę kupić warto? Dla mnie jak najbardziej.

-chyba jedyna gra z tego gatunku kładące duży nacisk na fabułę

-ciekawe misje (nie biegasz, zabijając "Dzikie Psy", tylko coś w stylu CoD'a albo BF'a)

-brak p2w (zapłać i bądź lepszy)

-masa ludzi

-dobra grafika

-mnóstwo skilli

-ciekawa mechanika zabójcy (aby użyć skilla "2" najpierw musimy użyć skilla "1" itd.)

-ciekawie rozwiązane zdobywanie elitarnych skilli (musimy mieć skill do "wysysania" z elitranergo potwora)

-runy, dodatki do pancerzy i broni

-brak abonamentu

-masa polaków

-po wyjściu z miasta dostajesz kopię świata (nikt nie ukradnie ci bossa, itemów itp.)

-aby wyprodukować pancerz potrzebujemy surowców

-i pierdyliard innych plusów

@ref

Dzięki, raczej kupię, lecz poczekam do oficjalnej premiery i oceny innych.

Dalej proszę o to aby tutaj zajrzał jakiś wyższy rangą.

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Opublikowano

No nie był bym do końca pewien,dla mnie WoW skończył się na WotLK. :)

To są całkiem inne gry, co z tego, że MoP może zmiażdżyć GW2 ?

Każdy gra w to co chce, dział Guild Wars 2 by nie przeszkodził.

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Opublikowano

Jeśli to dopiero beta to nie opłaca się na razie tworzyć nawet sub forum bo nie ma żadnych hacków itp. Jak na razie na nie.

Opublikowano

Premiera Guild Wars 2 odbyła się dzisiaj. Wypadałoby dodać ten dział. Być może znajdzie się więcej zwolenników tej gry. Ponoć to WoW killer ;)

Bywalec
Opublikowano

Ponoć to WoW killer ;)

Każda nowa gra mmo to WoW killer

Na guild wars 2 jest teraz " hype " więc taki dział by się przydał.

Opublikowano

Ja rzadko jestem za dodaniem jakiegoś działu, ale przy tej grze ogromne tak. Takie forum jak to wręcz powinno mieć dział do tej gry.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Mimo że wcześniej dział nie odniósł wielkiego sukcesu to teraz wyszła druga część i myślę że będzie większe zainteresowanie. Sam gram ;)

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Nie wiem na co czeka administracja, im później tym gorzej - przykłady Smite, Brickforce czy DC Universe pokazały, że warto stawiać na takie działy i to jak najwcześniej..

Opublikowano

Testowy dział się przyda - jak bd zainteresowanie to zostawiamy ;) jak nie to out.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...