Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CHAMP]jaka?

MajaxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fizz jest bardziej na mida, ale Yorick miażdży top'a. Ja wziąłbym Fizz'a. Daje więcej frajdy z gry przy dość sporych obrażeniach i możliwości unikania skilli.

7m9a.png

Opublikowano

+świetny harras z w

+możesz grać na midzie/bocie

+uciszenie bardzo wkurzajace + doskok

+krwawienie w q

+świetny zabójca kontruje prawie wszystkie postacie na midzie

+doskonały system ucieczki na w masz slow + ulti które zadaje świetne dmg jak i przydatne do uciekania/lapania uciekajacego przeciwnika

- papier

Radze ci kupić talona dla mnie najlepszy z tych 3

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

talon jest świetnym pickiem kontrującym 90% AP midów

Fizz - świetna postać, ucieczki, dmg, mobilność, bardzo przyjemna postać, w dobrych rękach miażdży mida

Yorick - świetna postać na topa, ogromny sustain, poke, chyba najbezpieczniejszy pick na topa (kontruje większość topów, nieźle radzi sobie 1 v 2)

ja bym kupił Fizza i Yoricka, ale to twój wybór

Opublikowano

Yorick ma slaby lategame ,jak nie rozwali wszystkich w early/mid to po prostu musi polegac tylko na ulti ,ktore fakt faktem jest dobre tylko na ogarniajacego typa

Fizz to nuker i one-shoter polecam ci go ,na midzie na 6lvl powinienes miec gwarantowanego killa + zaczynasz roamowac i wygrywasz gre ,to E jest takie op bardzo duzo mozliwosci ci to daje

Talon dziala tylko jako kontra na jakiegos mida typu morgana ahri kasa.One shotuje w early/mid ,na late niestety moga nahapac sie resistow i nie bedzie "ruszofo"

Opublikowano

hah albo kupie te 3 postacie bo mam prawie 6300pz

v6aq.jpg

Przeważnie nicki w grach:

*TheRainbowDoggie

*Doggie

*Emily

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...