Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytanko

TheBestiaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram pare dni w bf p4f i nie wiem co lepsze.. helikopter czy samolot?? helikopterem gram 2 dni i najlepszy wynik to 23:0 i 9,3k punktów a samolotem 30min i staty 5:4 i 1k punktów mam 11 punktów um(bomby 1lv) i co lepsze?? czym zgarne wiecej pkt?? Gram na serwie only helicopter map (oman, dragonvalley i diallan(nie znam nazw map dokładnie :D )) co polecacie??Lot helikopterem ogarniam w 100% samolot 40-60%

PS. Lubie obiema maszynami latać :)

Opublikowano

Pisałem tam że obiema maszynami lubię latać :) Helikopter trudno zdobyć ale jak mam całą mapę(raz miałem 3/4 mapy) to 10k pkt wyciągam nawet :) A samolotem nauczę się bomby celnie zrzucać lepiej latać itp (w 1 dzień ogarnę) i max 5-10k będę miał max :/

Opublikowano

Wykupisz wszystkie pkt umiejętności w helikopterze i będziesz umiał latac to co runda staty będziesz miec 30/0 lekko. Ja polecam helikopter :)

Opublikowano

latać umiem przed chwilą jakiś koleś miał staty 44:0 to koniec rundy był i w następnej rundzie ani razu mnie nie zabił ale transporter mnie ciągle dobijał (2 transportery na drodze do domciu :( ) I chyba będę latał heli bo inni gracze w heli mi nie groźni :P jedynie na A-A gun mnie mogą zabić :/

Opublikowano

Ale ty grasz tak sobie dla frajdy czy żeby być pro i mieć fajne staty? jak staty to weź heli a jak do frajdy to fajnie polatać Samolotem bo daje dużo emocji itp. :)

jeżeli chcesz to możemy się spotkać i nauczę cie grać samolotem na 100% :) ja uczyłem się 3 dni żeby być perfekto :D

Opublikowano

ja latałem heli i samolotem ale cięzko powiedziec co lepsze samolot łatwiej dostac najlepiej wzbijac sie nim w góre i nurkowac na jakąs flage i tam zrzucasz bombe zawsze cos siadnie a heli cieżko dostac bo zawsze ktos czeka i ci zabiera czasem cała runde czekałem i ani razu nie siadłem do heli :P

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

to miałeś pecha bo ja minimum 1 raz jestem w heli a jak gram normalnie to zgarniam dużo pkt :) muszę się jeszcze rozgrzać :D wencek99 chętnie pograłbym z tobą :) powiedz jaki serwer i kiedy ale to na pw ok??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...