Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer.

NemekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[PREMIUM]

Witam, Szukam kilku osób, by pograć w minecrafta. Czysty survival, bez cuboidow, bez pluginow i żadnych zbędnych śmieci(Dostępna jest także część świata na creative, jak by ktoś chciał zrobić kogoś avatar, pixelarta lub po prostu zbudować coś większego i być może opublikować to na YT). 0 lagów bo serwer hostowany przez Serwis do hostingu.

Chodzi o to by grać tak jak na singlu, ale z towarzyszem. Wersja minecrafta 1.3.2.

PREMIUM!

Max 3 osoby(plus ja)

Czy ktoś byłby chętny?

Pisac na pw, lub

gg:8665259

MILE WIDZIANE OSOBY Z FAJNYM GŁOSEM, (LUB DOŚWIADCZENIEM W NAGRYWANIU FILMIKOW[LP lub tutki]) GDYŻ NA

PEWNO BĘDĄ KRĘCONE JAKIEŚ FILMY(tutki, oraz lp) NA ÓW SERWERZE!

ps: Jeśli ktoś chciał by pograć z kolegą, ale nie ma już slotów, to jest opcja by zwiększyć sloty do 8 za 15 zł (tyle kosztuje na stronie hostera) lub do 12 za 30 zł (tylko kosztuje na stronie hostera).Musieli byście się złożyć ;p

Zostało jeszcze 1 miejsce!

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Opublikowano

Niestety.. Hosting serwera jest za darmo, ale jest warunek ze gracze, muszą być premium. Nic nie mogę zrobić.

PS: Sorry, że czekałeś na odpowiedź, ale grałem na serwie :D.

Kiedyś coś tu będzie!!

CYvaxaC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...